AVL i db audio u Madlenianumu
Nazad na novosti

21.04.2017

AVL Projekt i d&b u Madlenianumu - T i Y serije zvučnika na sceni

U sredu, 19. Aprila 2017. godine AVL Projekt je organizovao prezentaciju T i Y serije d&b zvučnika u sali opere i teatra Madlenianum u Zemunu.

Kao kompanija koja je jedina u svojoj branši samostalno organizovala dva Open Day-a, kao i nekoliko različitih treninga u vezi sa primenom audio, video i rasvetnih proizvoda i sistema iz svoje ponude, nije iznenađenje organizacija još jednog događaja sličnog tipa. 

 

Kratak uvod

Pozdravna reč direktora AVL Projekta

 

Inspirisani dubokom uverenošću da je samo kroz direktan kontakt sa tehnikom i edukacijom u vezi sa njenim ključnim karakteristikama i mogućim oblastima primene moguće uspostaviti odnos trajnog poverenja sa klijentom, direktori AVL Projekta su odlučili da organizuju predstavljanje T i Y serije zvučnika nemačkog proizvođača d&b.

 

 

 

Kratko o prezentaciji

 

Pred oko 50-tak gostiju, prezenter Janko Ramuščak, audio inženjer iz db audiotechnik je govorio o istoriji kompanije, genezi njenih proizvoda od početaka do danas, ključnim karakteristikama d&b sistema ozvučenja i preporukama u vezi sa primenom. 

 

Janko Ramuščak - db audio istorijaJanko Ramuščak o T seriji zvučnika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Među prisutnima su se našli studenti sa fakulteta dramskih umetnosti, kao i sa odseka za audio i video tehnologije, njihovi profesori, rental kompanije, projektanti audio sistema u najrazličitijim prostorima, predstavnici pozorišta i ustanova kulture.

 

Studenti u Madlenianumu Poslovni ljudi u Madlenianumu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon teorijskog dela izlaganja, gosti su imali priliku da poslušaju pripremljeni audio materijal, „prošetaju“ kroz prostor sale i između zvučnih kutija i na taj način uživo registruju tipične audio karakteristike postavljenih sistema. 

 

AVL publika u MadlenianumuAVL Projekt publika šeta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studenti među AVL Projekt zvučnicimaStudenti šetaju među AVL Projekt zvučnicima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ništa manje nije bila interesantna ni mogućnost da, za kraj, stanu i za digitalnu audio miksetu i eksperimentišu sa postavkama sistema. 

 

Studenti za AVL Projekt miks pultomStudenti za DiGiCo audio miksetom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posebnu zahvalnost želimo da uputimo svojim prijateljima i poslovnim saradnicima iz Zoom Medie i Chameleona za pruženu nesebičnu ljudsku i tehničku podršku u realizaciji prezentacije.

Kako smo i ovaj put dobili sve pohvale za događaj, samo smo dodatno učvrstili svoje namere da održimo kontinuitet u njihovom organizovanju. 

Nazad na novosti