RCF HDL-6A
Nazad na novosti

09.05.2017

RCF HDL-6A - Aktivni line array modul

HDL-6A predstavlja idealan izbor onda kada su vam potrebne line array performanse, kao i kada su brzo i lako podešavanje sistema apsolutni zahtev.

HDL-6A je modul dizajniran za primenu kod „live sound“ ozvučenja, kao i kod fiksnih instalacija koje zahtevaju line array performanse.

 

Kako je u pitanju aktivan i ready-to-use touring sistem opremljen visoko efikasnim digitalnim pojačavačem sa superiornim SLP-om koji smanjuje utrošak električne energije, jasno je zašto se smatra idealnim izborom za mnogobrojne live događaje. Integrisani procesing signala, smanjena potrebna količina kablova, te kompaktna veličina čini postavljanje i podešavanje čitavog bržim i jednostavnijim. Ne treba zaboraviti ni manji prostor u kamionu potreban za transport HDL-6A što ukupan trošak eksploatacije sistema dodatno smanjuje.

 

 

AVL Projekt i RCF HDL-6A

 

 

Sistem pokreće 2-kanalni pojačavač D klase od 1400 W. Moćni DSP obrađuje signal uključujući i crossover, korekciju faza, limitovanje i zaštitu. U sebi sadrži „state-of-the-art“ RCF zvučnike – 2 moćna 6.0“ vufera za solidnu bas reprodukciju, kao i 1.7“ voice coil visokotonac na 100˚ x 10˚ horni što omogućava jasnoću vokala visoke definicije, ali i izvanrednu dinamiku.

Za detaljne tehničke specifikacije posetite našu online prodavnicu.

 

 

 

 

 

U međuvremenu pogledajte i kratak video koji po sistemu vizuelno-grafičke prezentacije predstavlja ključne karakteristike ovog sistema.

 

 

Nazad na novosti