AVL Projekt i MA Lighting
Nazad na novosti

06.06.2017

AVL Projekt postao ovlašćeni distributer za MA Lighting

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je AVL Projekt postao ovlašćeni distributer proizvoda čuvene nemačke kompanije MA Lighting, svetski priznatog lidera u oblasti kontrole rasvete, networking-a, videa i dimera.

Distributerstvo obuhvata prodaju, instalaciju i postprodajnu podršku u vidu održavanja i servisa u garantnom i vangarantnom roku za sve MA Lighting proizvode, na teritoriji Srbije i Crne Gore. 

 

MA Lighting - proizvodi koji postavljaju standard

 

Od svog osnivanja 1983, MA Lighting se kontinuirano razvijao u pravcu dostizanja i zadržavanja pozicije međunarodnog lidera u proizvodnji digitalnih rasvetnih pulteva, komponenti za networking i digitalnih dimerskih sistema. Ovakav uspeh u razvoju se temelji na nekoliko čvrstih razloga: svojom posvećenošću inovacijama i snagom da ih sprovede, MA Lighting stalno izlazi u susret narastajućim zahtevima industrije koja se neprestano menja, te razvija proizvode sutrašnjice.

 

 

AVL Projekt i grandMA

 

Sa integrisanim sistemskim rešenjima i porodicom proizvoda grandMA2, MA Lighting je postavio visoke međunarodne standarde. Ovi nagrađivani proizvodi nude udobnost korišćenja i izvrstan kvalitet, ispunjavajući i najkompleksnije zahteve profesionalaca širom sveta.

 

 

 

Sa spajanjem videa, LED-a, digitalne rasvete i njihove povezane medijske implementacije u TV programima ili pri dizajnu scene, razvile su se neke tehnološke oblasti u svetu zabave. Srce takvih sistema napravljeno je od grandMA2 konzoli sa njihovim skalabilnim i fleksibilnim kontrolama. Inovativni MA VPU (Video Processing Unit) usklađen je sa zahtevima light/visual dizajnera, kao i programera, a kako bi se spojili svetovi rasvete i videa.

 

Kreirani kao savršena hardverska ekspanzija, grandMA2 onPC softver, MA onPC komandno krilo i MA onPC fader krilo omogućavaju da softver, koliko god je to moguće, izgleda i pruža osećaj kao da je u pitanju velika grandMA2 konzola.

 

Na kraju, tu je i dot2. Dizajniran za male i srednje projekte i instalacije, dot2 nudi napredne funkcionalnosti sa izvanrednom jednostavnošću korišćenja. Intuitivan rad predstavlja suštinu dot2 filozofije.

 

AVL Projekt i dot2

 

 

Uskoro ćemo više pisati o pojedinačnim MA Lighting proizvodima, ističući prednosti svakog od njih i polja primene.

U međuvremenu, ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa njima, budite slobodni da nas kontaktirate. 

Nazad na novosti