AVL Projekt i dot2 core
Nazad na novosti

22.06.2017

Kad neko kaže dot2, on misli na…

…jednostavnost, pametnu organizaciju, intuitivnost u korišćenju, višejezičnost, dizajn i MA Lighting DNK.

dot2 core je kompaktan rasvetni pult namenjen malim i srednjim produkcijama, sa maksimalnih 4096 kanala.

 

AVL Projekt i dot2 core rasvetni pult

Intuitivan rad na konzoli je u samoj srži dot2 filozofije, a sa sveobuhvatnim setom mogućnosti hardvera za povezivanje koji dolazi na svim modelima ove konzole, dot2 core je pogodan za većinu pozorišta, na turnejama, kao i u korporativnim, televizijskim i obrazovnim okruženjima. Jednostavan za korišćenje, dot2 software je dostupan na više jezika i obezbeđuje „onbooard“ podršku i uputstva kojima se korisnik upućuje kako da u punoj meri iskoristi potencijal konzole. Jednostavno je: Patch&Go, bez potrebe za dodatnim podešavanjima.

 

 

Krajnje pametno programiranje i mogućnosti plejbeka obezbeđuju intuitivan pristup naprednim funkcijama. Pristup generičkim funkcijama nekog rasvetnog uređaja odvija se putem Smart Dialogue, a Store Look funkcionalnost obezbeđuje kontrolu i snimanje željenog sadržaja. Automated tools; Track & Shield i Auto-Unblock pojednostavljuju upravljanje cue-listom, dok Auto-Fix dozvoljava izmene na plejbek stranici bez izazivanja neočekivanih rezultata. 

 

AVL Projekt i dot2 core rasvetni pult

Pozorišta će imati utisak da poznaju dot2. 100mm faderi obezbeđuju pun pristup master playback listi u bilo kom trenutku, a tu je i taktilni točak za određivanje nivoa svetlosti. Command-line sintaksa je u punoj meri podržana duž celog, grafički podržanog, ekrana osetljivog na dodir.  

 

Napravljen je i za touring; dot2 hardware je kompaktan, izdržljiv i neverovatno lak. Njegov opcioni, modularni plug & play F-wings i B-wings dozvoljavaju proširenje plejbeka, dok funkcija full-tracking-back-up obezbeđuje da šou teče bez ikakvih problema. Live Time, Tap Sync i višestruki touch ekrani omogućavaju instantni pristup svim plejbek funkcionalnostima. Sofisticirane karakteristike poput Soft-LTP automatski čuvaju ključne nivoe rasvete bez potrebe da se „prolazi“ kroz crno.

 

dot2 core je srce dot2 grupe proizvoda i uključuje deo za puno programiranje, master playback sekciju, 6 fader plejbekova i 12 individualnih playback tastera. Dva ugrađena touch ekrana i podrška za još jedan, eksterni, obezbeđuje da dot2 core ima fleksibilni harver koji je potreban kod gotovo svih vrsta događaja.

 

FIZIČKE KARAKTERISTIKE

  • Dimenzije - 427 x 546 x 161mm / 16.8 x 21.5 x 6.4 inch
  • Input konektori - 1 x etherCON (dot2-Net, sACN, Artnet), 1 x XLR 5pin (DMX), 1 x XLR 3pin (SMPTE), 1 x DIN (MIDI), 1 x Sub-D 15pol (Analogue Remote), 1 x IEC 60320 C13/C14 (IEC cord)
  • Output konektori - 4 x XLR 5pin (DMX), 3 x USB, 1x DVI-D, 1 x DIN (MIDI), 1 x XLR 4pin (desk lamp)
  • Neto težina - 7.0kg / 15.4lbs
  • Radni napon/Napon pri napajanju - 120/230V, 50/60Hz (automatska detekcija)
  • Snaga - 100VA

 

AVL Projekt i dot2 core rasvetni pult

Nazad na novosti