AVL Projekt i Sony na Mašinskom fakultetu u Beogradu
Nazad na novosti

04.07.2017

„Pametna učionica“ i Sony Vision Exchange rešenje

U februaru 2017. Sony Pro je svetskom tržištu predstavio Vision Exchange kao svoj doprinos aktivnom učenju i deljenju sadržaja između udaljenih lokacija. Sve ovo u sklopu četvrte tehnološke revolucije koja traži, ne samo nove metodologije, nego i nove tehnologije u obrazovanju.

Tim povodom, 04.07.2017. je u Svečanoj sali Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu predstavljeno Vision Exchange rešenje kompanije SONY, uz stručnu podršku naše kompanije. 

 

AVL Projekt, Sony i Vision Exchange na Mašinskom fakultetu u Beogradu

 

Vision Exchange predstavlja prostorno trodimenzionalno okruženje gde profesori i studenti uče, sarađuju i razmenjuju ideje. Jedinstveno fleksibilan i isplativ, Vision Exchange povezuje studente, njihove profesore i prezentere uopšte, u jedno dinamično i u grupe organizovano okruženje koje podstiče kreativnu diskusiju i razmenu znanja.

 

AVL Projekt, Sony i Vision Exchange na Mašinskom fakultetu u Beogradu

 

Idealan za univerzitete, fakultete ili visoke škole, kao i za sale za sastanke u kompanijama, Vision Exchange predstavlja dinamično i fleksibilno rešenje pogodno za primenu u najrazličitijim prostorima za predavanja ili salama za sastanke. Timovima ljudi je omogućeno da sarađuju i da bežično dele sadržaje sa bilo čijeg tableta ili laptop računara. Takođe, jednako je lako pozvati i druge da učestvuju u diskusiji putem uspostavljanja video konekcije sa udaljenim lokacijama čineći da timski rad zaista postane globalan.

 

Pogledajte kratku prezentaciju Sony Vision Exchange rešenja i pozovite nas za svako dodatno pitanje. Biće nam zadovoljstvo da Vam predstavimo sve njegove mogućnosti. 

 

 

Nazad na novosti