RCF ART 7 MK4 u ponudi AVL Projekta
Nazad na novosti

01.08.2017

RCF ART 7 MK4 – vrhunska umetnost zvuka

Unapređeni dizajn i komponente, te superioran FiRPHASE procesing su samo neka od poboljšanja smeštenih unutar crne kutije RCF ART7 MK4 serije.

Na ART seriju zvučnih kutija se gleda kao na žilu kucavicu RCF-a. Ovi višenamenski aktivni zvučnici predstavljaju najlepši primer audio dizajna primenjenog na čvrstoj, kompozitnoj kutiji u crnoj boji. Mk4 serija je opremljena novom generacijom dvosistemskih pojačavača klase D sa moćnim vuferima i najnovijom tehnologijom kompresionih drajvera, a dodatak je i redizajnirana prednja rešetka. 

 

Moćni pojačavači klase D i visokotonci

RCF ART 7 u AVL Projektu

 

 

Tehnologija pojačavača klase D je omogućila da u jedno rešenje male težine stanu velike performanse i visoka efikasnost u radu. Pojačavač poseduje čvrstu, mehaničku, aluminijumsku strukturu koja ne samo da stabilizuje pojačavač tokom transporta već i doprinosi tihoj disipaciji toplote. Integrisani DSP upravlja kompletnim procesingom, faznim filterima, krosoverom i EQ-om, soft limiterom, FiRPHASE-om i podešavanjem basa.

 

 

 

Kada dizajn postane umetnost

 

Reddot dizajn nagrada za ART 7 seriju zvučnika

 

Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu ART 7 serija je ostvarila uspeh i na jednom od najtežih takmičenja u oblasti dizajna osvojivši prestižnu Red Dot Design nagradu u kategoriji „Dizajn proizvoda“.   

 

 

 

 

 

Premium tehnologija

 

ART 745-A poseduje moćan 4“ titanijumski compresioni drajver koji omogućava crosover point od samo 650 Hz dok je 3“ titanijumski kompresioni drajver sa krosover pointom ispod 800 Hz i koji se nalazi u modelima 735-A i 732-A u stanju da impresionira čak i najzahtevnije profesionalce.

 

 

Ponesite umetnost sa sobom

 

RCF ART 7 serija zvučnika u AVL Projektu

Čvrsta, ergonomska kutija je laka za nošenje zahvaljujući ručkama obloženim gumom: dve se nalaze na bočnim stranama, a jedna na vrhu. Baza svake kutije je opremljena čeličnom bazom za montiranje na stalak ili na šipku basa. U oba slučaja stabilnost i sigurnost su obezbeđeni. Zahvaljujući zadnjem profilu, ART 7 serija zvučnih kutija se lako može montirati kao binski monitor, sve u zavisnosti od potreba muzičara. Unutrašnja ojačanja sprečavaju bilo kakvu deformaciju kutije. 

 

 

Nov pogled na linearnost

 

RCF ART 7 linearnost

 

RCF zvučnici su dizajnirani korišćenjem FiRPHASE-a, patentirane i napredne FIR filtering tehnologije osmišljene radi isporučivanja transparentnog zvuka, apsolutne razumljivosti i kreiranja savršene stereo slike za slušaoca.

 

Vaš partner na bini

 

RCF ART 7 serija u AVL Projektu

ART 7 zvučne kutije su idealne za muzičare ili one koji se bave iznajmljivanjem ozvučenja. Njihov „plug ‘n’ go“ dizajn je jednostavan, a moćan: dupli ulazi (XLR ili jack TRS), jedno dugme za volumen. Kutije su izlivene u specijalnom polipropilenskom kompozitnom materijalu dizajniranom tako da smanjuje vibracije čak i pri maksimalnim podešavanjima volumena. Od samog izlivanja do finalne teksture, ART 7 nudi maksimalnu pouzdanost i izdržljivost i pri intenzivnoj upotrebi.

 

 

Polja primene

 

Unapređenja ART 7 serije zvučnih kutija ništa nisu promenila u vezi sa njenom multifunkcionalnošću. I dalje je jednako podesna za ozvučavanje koncerata, kao prenosivi PA sistem, za front-fill i side-fill, u klubovima i plesnim dvoranama, pozorištima i na korporativnim audio-video događajima.

 

Za više informacija, pozovite nas. 

 

Nazad na novosti