Chauvet Rogue R2 u AVL Projektu
Nazad na novosti

09.08.2017

Chauvet ROGUE R2 Wash za brodvejski mjuzikl “Tajni vrt”

Nagrada Antoanet Peri, koja se dodeljuje u oblasti pozorišne umetnosti, a široj javnosti je poznata kao Toni nagrada, prepoznaje i odaje priznanje izvrsnosti predstava na Brodveju. Toni nagrada se smatra ekvivalentom filmskog Oskara, muzičkog Gremija i televizijskog Emija u Americi, kao i nagrada Lorens Olivije u Velikoj Britaniji i Molijer u Francuskoj.

Jednu takvu nagradu je svojevremeno dobio brodvejski mjuzikl Tajni vrt koji je ovih dana ponovo na sceni. Dizajner svetla Meri Šabatura je upotrebila 15 komada Chauvet Rogue R2 Wash-eva kako bi kreirala jednake „bazene“ boje i svetla i tako pomogla da priča bude ispričana. 

 

Chauvet Rogue R2 Wash na Brodveju

 

 

Rogue R2 Wash je vredan dodatak inventaru pozorišnih produkcija, kao i rentalskih kompanija. Izdržljiv i pouzdan, ovaj moving wash isporučuje svetlo i moćno osvetljenje i nudi 5 zona LED kontrole za pixel maping putem 19 (15 W) RGBW led dioda. Izvrstan zoom range od 12° do 49° omogućava pokrivanje čak i velikih prostora. Glatko mešanje boja, jednostavni i kompleksni profili DMX kanala, te powerCON ulaz i izlaz su samo neke od karakteristika koje čine ovaj rasvetni uređaj istaknutim „izvođačem“ na bilo kojoj sceni. 

 

 

Chauvet Rogue R2 Wash u AVL Projektu

 

Chauvet Rogue R2 Wash u AVL Projektu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za više tehničkih detalja, kliknite na ovaj link.

Napominjemo i da se u ponudi AVL Projekta nalaze i drugi Chauvet rasvetni uređaji o kojima možete da saznate klikom na ovaj link, ili kontaktom na jedan od sledećih načina

Nazad na novosti