AVL Projekt na 16. Taktonsu
Nazad na novosti

10.11.2017

U susret 16. Taktonsu – 22. do 25.11.2017.

Od 22. do 25. novembra 2017., u prostorijama Radio Novog Sada, održaće se 16. po redu TAKTONS u organizaciji Radio-televizije Vojvodine.

Okosnicu Taktonsa čini takmičenje profesionalnih snimatelja zvuka čiji je cilj sticanje uvida u kreativna ostvarenja na polju snimanja zvuka. Otuda i sam naziv događaja: takmičenje tonskih snimaka - TAKTONS. Odmah zatim su tu i međunarodna izložba vrhunske profesionalne audio opreme, te niz predavanja iz oblasti akustike, audio merenja i snimanja zvuka.

 

Kao i svih prethodnih, i ove godine AVL Projekt će biti jedan od najistaknutijih izlagača. Na štandu dimenzija 10x4 m, naći će se različiti audio proizvodi namenjeni primeni u broadcast-u među kojima su svakako najznačajniji oni koji dolaze iz čuvene britanske kompanije DiGiCo.

 

O DiGiCo Broadcast seriji mikseta

 

Miksete iz DiGiCo Broadcast serije odlikuje niz novih, moćnih kombinacija značajnih za svet broadcast audio inženjerstva. Bogati i fleksibilni setovi karakteristika dizajniranih za broadcast su iskombinovani sa jedinstvenim audio inženjeringom i intuitivnim korisničkim interfejsom koje su DiGiCo-u donele nebrojene nagrade tokom čitave decenije inoviranja u ovoj oblasti. 

 

DiGiCo BROADCAST na Taktonsu

 

DiGiCo Broadcast Series nudi 5 različitih miks pulteva:

  • Desktop/rack mountable SD11B
  • Sub-kompaktan SD9B
  • Full-size SD10B
  • SD7B dizajniran za višestruke istovremene operacije i sa 3 touch ekrana
  • SD5B

 

 

 

 

U srcu svake DiGiCo konzole je digitalni procesing koji u sebi sadrži eksluzivni Stealth Digital Processing™ engine. On se zasniva na najnovijem izdanju Super FPGA-a (Field Programmable Gate Array) tehnologiji. U kombinaciji sa SHARC® efektima i kontrolnim procesorima, izvanrednim I/O kapacitetom i ruting fleksibilnošću, SD7B, SD10B, SD9B i SD11B donose broadcast audio inženjerima i prostorima bogat i preciznu seriju DiGiCo broadcast mikseta svetske klase na kojima se miksovanje odvija sa neverovatno raznovrsnim mogućnostima. Potpuno čist zvuk se kombinuje sa izuzetno velikim brojem kontrola bez obzira na veličinu pulta.  

 

O svakoj konzoli pojedinačno se može ispričati mnogo toga. Zato Vas pozivamo da posetite Taktons 2017. i AVL Projekt štand kako bismo Vam u direktnom kontaktu predstavili sve sjajne mogućnosti DiGiCo Broadcast serije mikseta.

Nazad na novosti