Readers Choice Awards 2018
Nazad na novosti

26.01.2018

And the Readers’ Choice goes to…

Drago nam je što možemo da objavimo da su HDL 6-A, aktivna line array zvučna kutija i NXL 44-A, aktivna 2-pojasna line-source array zvučna kutija osvojile Readers’ Choice Award, čuvenu i cenjenu nagradu iz sveta Pro Audio industrije.

HDL 6-A je pobednik u kategoriji Line Arrays: Small Format (vufer manji od 8”), dok je  NXL 44-A prvi izbor u kategoriji Loudspeakers: Column/Line Source Segment.

 

RCF zvučnici dobitnici nagrade Readers Choice

 

 

Nagrada The Readers’ Choice je jedinstvena iz više razloga, od kojih je vodeći onaj koji je sadržan u samom nazivu nagrade. Naime, glasanje je u potpunosti u rukama čitalaca ProSoundWeb-a, online audio časopisa povezanog sa Live Sound International magazinom.

Više o nagrađenim zvučnim kutijama možete pročitati na sledećim linkovima:

https://avlshop.rs/professional/rcf-hdl-6-a i https://avlshop.rs/professional/rcf-nxl-44-a

 

Audix mikrofon VX5 dobio Readers Choice Awards

 

 

Valjalo bi napomenuti da je još jedan proizvod iz naše ponude dobitnik The Readers’ Choice nagrade. U pitanju je mikrofon AUDIX VX5 koji je pobednik u kategoriji Microphones – Condenser Type. VX5 je višenamenski, profesionalni vokalni kondenzatorski mikrofon namenjen primeni u live-u, studiju i broadcast-u. Sa sposobnošću da duplicira studijski kvalitet zvuka na bini, VX5 odlikuje tačan i precizan frekvencijski odziv i otpornost na mikrofoniju.  U stanju je da obradi veoma visoke SPL-ove bez distorzije. Pored vokalne primene, VX5 superkardioidni mikrofon je dizajniran i za primenu u instrumentalnom okruženju, sa gitarama, klavirima, perkusijama, bubnjevima...

Nazad na novosti