ISE 2018
Nazad na novosti

05.02.2018

ISE – INTEGRATED SYSTEMS EUROPE

Integrated Systems Europe (ISE) je najveći na svetu sajam posvećen integrativnim AV sistemima. Ovaj četvorodnevni događaj koji se svakog februara održava u prostoru RAI u Amsterdamu organizuje i njime rukovodi organizacija Integrated Systems Events.

Integrated Systems Events je zajednički poduhvat i ulaganje dve kompanije, AVIXA i CEDIA koje su vodeće asocijacije u svetu globalne audio vizuelne industrije.

 

Prvi ISE sajam je organizovan i održan 2004 i od tada ovaj događaj raste iz godine u godinu. 2017. bilo je čak 1200 izlagača iz celog sveta, a RAI prostor je ugostio preko 73000 posetilaca.

 

ISE je više od sajma. Pored izložbenog dela, integralni deo ovog događaja su i intenzivni treninzi, kao i Show Floor Theatre prezentacije izlagača, koje predstavljaju vrhunsku dodatnu vrednost za posetioce.  ISE organizuje i različite pre-show i at-show događaje koji su ili tehničke ture ili prilike za nove poslovne inicijative i uspostavljanje saradnji.

 

 

AVL Projekt na ISE 2018

 

 

Kao i svake prethodne, i ove godine su naše kolege na sajmu. Ovaj put, čak 5 njih, jer sajam svojom veličinom i različitošću sadržaja to zahteva. Po njihovom povratku, sledi rezime posete. 

Nazad na novosti