Chauvet Maverick
Nazad na novosti

09.02.2018

Chauvet Maverick moving rasveta

Pre nepune dve godine, na Prolight+Sound sajmu u Frankfurtu Chauvet je predstavio novu seriju LED rasvete – Maverick. I izazvao ushićenje među pratiocima dešavanja u ovoj grani industrije.

Tada je Chauvet Professional štand zabeležio rekordan broj posetilaca koji su došli da bi videli novi proizvod ove kompanije – Maverick seriju LED rasvete namenjene svetu zabave. I nisu se razočarali. Serija moćnih moving glava potpuno spremnih za touring, koja je obuhvatala modele MK2 Wash, MK1 Hybrid i MK2 Spot, ispunila je očekivanja zahvaljujući intenzivnom svetlosnom snopu i velikom broju opcija za postizanje najrazličitijih performansi. 

 

Chauvet moving rasveta u AVL Projektu

 

“Odlučili smo da sa Maverick serijom postavimo novi standard,“ rekao je Albert Chauvet, predsednik i osnivač Chauvet-a. “Hteli smo da dokažemo da moćna turing rasveta opremljena bogatim izborom opcija može da se ponudi tržištu po pristupačnoj ceni. Na osnovu povratnih informacija sa sajma, čini mi se da smo postigli cilj. Naš štand je privukao više ljudi nego ikada pre na ovom sajmu.“

 

 

Sa naprednom optikom i moćnim izvorima svetlosti, Maverick LED rasveta nastavlja trend popularnosti Chauvet moving rasvete koji je dve godine ranije započela serija Rogue.

Ukoliko ste zainteresovani za detaljnije upoznavanje sa Maverick serijom, pozovite nas i zakažite svoj DEMO termin

 

  Chauvet Maverick serija moving rasvete

Nazad na novosti