AVL-logo-black-background-ATBL.png
Nazad na novosti

13.02.2018

Chauvet DJ rasveta – Intimidator Trio

Intimidator Trio je inovativna LED moving rasveta sa beam i wash karakteristikama, kao i različitim efektima. Omogućava korisnicima da bez ikakvih smetnji i sasvim neprimetno naprave prelaz is uskog snopa svetlosti do širokog wash-a sa motorizovanim zumom.

Njeno stalno rotirajuće saće stvara uzbuđenje koje prati izmenu svetlosnih efekata. Korisnik ima priliku da lako generiše kompleksne svetlosne dizajne zahvaljujući ugrađenim automatskim programima sa zonskom kontrolom.

 

Intimidator Trio poseduje ugrađen Totem mod kojim se svetlosni snop fokusira na plesni podijum, a koordinisani master/slave programi za maksimalno 4 rasvetna uređaja stvaraju napredni izgled scene bez ikakvog programiranja.  Korisnik može da podesi, sačuva i prozove 1 scenu direktno sa LCD displeja, dok je bežična, ne-DMX kontrola zgodno na raspolaganju, tačnije na dohvat ruke zahvaljujući opcionoj daljinskoj IRC-6 kontroli.  

 

Chauvet Intimidator Trio u AVL Projektu

 

 

 

Zahvaljujući input/output konektorima za strujno napajanje, kao i torbi sa točkićima u koju se lako pakuje, Intimidator Trio je više nego jednostavan za transport i montažu, odn. korišćenje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za jasniji uvid u karakteristike uređaja pogledajte sledeći video:

 

 

Nazad na novosti