AVL Demo Day
Nazad na novosti

24.03.2018

AVL Demo Day – 21.mart 2018.

AVL Projekt je 21. marta u Belexpocentru u Beogradu održao celodnevnu prezentaciju dela opreme iz svoje ponude. Ovaj put Chauvet profesionalne i DJ rasvete i RCF Line Array sistema ozvučenja.

AVL Demo Day je treći po redu događaj ove vrste u organizaciji AVL Projekta. Prvi put pretpostavljajući da je tako, a drugi put iskustveno znajući da su događaji ove vrste nezaobilazan deo našeg poslovanja, treći događaj – AVL Demo Day – se nametnuo sam po sebi. Potrebu za organizovanjem ovakvih stručnih okupljanja potvrdilo je preko 200 gostiju, „rentalaca“ ozvučenja i rasvete, tehničkih direktora i tehničara iz televizijskih kuća, pozorišta i ustanova kulture, kao i profesora i studenata akademija na kojima se izučavaju multimedijalne tehnologije. Za više fotografija kliknite na ovaj link.

 

Chauvet na AVL Projekt Demo DayDan za prezentaciju je bio podeljen u dve celine: Chauvet profesionalna i DJ rasveta je prezentovana od 11:00 do 14:00, a nakon polučasovne pauze počela je prezentacija RCF Line Array sistema ozvučenja koja je trajala od 14:30 do 17:00.

U okviru Chauvet prezentacije, koju je vodio jedan od direktora AVL Projekta Slobodan Većkalov, predstavljene su moving glave iz serija Maverick, Rogue, Intimidator i to preko 20 modela od kojih je najveći deo sa LED izvorom svetlosti. Predstavljeni su i fresnel i profilni reflektori iz serija EVE i Ovation, svi sa LED izvorom svetlosti. Tu su bili i blinderi Strike 1 i Strike 4 i dim i efekt mašine.

Prezentaciji je prisustvovao i Jon Petts, menadžer razvoja poslovanja u Evropi.

 

Chauvet u AVL Projektu 1Chauvet u AVL Projektu 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U okviru RCF prezentacije, predstavljeni su Line Array sistemi ozvučenja HDL 6-A, HDL 30-A, HDL 50-A, a zatim i TTL 6-A. Svaki od njih je dizajniran i u skladu sa fundamentima bilo kojeg sistema ozvučenja (visoki nivoi zvučnog pritiska, konstantna usmerenost, kvalitet zvuka),  ali i sa zahtevima modernih sistema ozvučenja – smanjena je težina kutija i lako se sa njima rukuje, sve radi optimizacije transporta i vremena potrebnog za postavljanje ozvučenja. Posetioci su imali prilike i da se kratko upoznaju sa RDNet-om, softverom za monitoring i vrlo intuitivnu kontrolu RCF audio sistema.

Prezentaciju su vodili Lucio Boiardi Serri, RCF-ov specijalista za proizvode iz Pro Audio segmenta i Jovica Maćoš, izvršni direktor AVL Projekta.

 

RCF prezentacija u AVL Projektu 1RCF u AVL Projektu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan je obeležilo i predstavljanje nove mogućnosti finansiranja kupovine opreme. AVL Projekt je neposredno pre događaja dogovorio saradnju sa Raiffeisen Leasingom i za pravna lica obezbedio odlične uslove kupovine nove profesionalne audio, video i rasvetne opreme.

 

                                                      

 

 

I na kraju, ali ništa manje važno, treba istaći da sve ovo ne bi bilo moguće bez posvećenosti i vrednog rada svih zaposlenih u AVL Projektu. 

 

AVL Projekt tim

 

Nazad na novosti