AVL-logo-black-background-CHzO.png
Nazad na novosti

24.04.2018

Chauvet rasveta za „National Geographic susrete: Odiseja u okeanu“

Virtuelno putovanje pod morem može da počne. Smeštena u jednoj višespratnici na Menhetnu, tačnije bivšoj zgradi Njujork tajmsa, National Geographic susreti: Odiseja u okeanu se odvija u nekoliko različitih prostorija ukupne površine preko 15.000 m2 u kojima posetioci prolaze kroz neverovatnu podvodnu avanturu širom Pacifika.

 

Putovanje počinje na Solomonskim ostrvima blizu Papue, Nove Gvineje i nastavlja se prema severoistočnoj obali Kalifornije, prolazeći noću pored koralnog grebena i nastavljajući prema najdubljim dubinama okeana kroz šume visokih morskih algi.

Kombinujući interaktivne video tehnologije sa praktičnim displejima, Odiseja u okeanu omogućava svojim posetiocima da nauče više o okeanskom životu, različitosti podvodnog sveta i očuvanju okeana.

Interaktivnim video tehnologijama se pridružilo i 500 komada različitih rasvetnih uređaja od kojih je preko 200 iz Chauvet Professional asortimana.

Ovaj podatak ne iznenađuje ako se zna da je Chauvet vodeći proizvođač rasvetnih uređaja, trussinga, kontrole rasvete i prateće opreme u svetu.

Nazad na novosti