NovaStar i AVL Projekt
Nazad na novosti

11.05.2018

AVL Projekt i NovaStar – najnovije partnerstvo u 2018. godini

Svesni narastajuće potražnje za pouzdanim rešenjima u oblasti instalacija LED ekrana i pratećih video tehnologija, AVL Projekt se potrudio i uspeo da uspostavi partnerske odnose sa vodećim svetskim provajderom LED displej rešenja, kompanijom NovaStar.

O kompaniji NovaStar

 

NovaStar je osnovan 2008. godine kada nije bio ništa više, ili ništa manje od sna nekolicine studenata. Radeći u dve 12-časovne smene i pokušavajući da naprave svoj prvi proizvod, uvek su imali jedan cilj pred sobom. Da jednog dana postanu globalno poznata premijum tehnološka kompanija na svetu. Te iste godine NovaStar je izabran da obezbedi LED displej tehnologiju za Olimpijske igre u Pekingu čime je započeto putovanje koje i danas traje.

Danas je NovaStar jedan od vodećih svetskih provajdera LED displej rešenja sa 44 ogranka širom sveta i preko 10.000 klijenata.

 

Ključ njihovog uspeha leži u stalnim inovacijama. Ne radi se samo o inovacijama u tehnološkom smislu, već i o pronalaženju novih način za komunikaciju i interakciju sa klijentima. U pitanju su i inovativni načini za povećanje funkcionalnosti proizvoda uz istovremeno pojednostavljivanje rada sa njima.

 

O NovaStar proizvodima

 

Zaključno sa 2017. godinom NovaStar je patentirao 584 patenata i čak 814 inovacija zaštitio pravima intelektualne svojine. Sve ovo je „ugrađeno“ u pojedinačne NovaStar proizvode dizajnirane i proizvedene na bazi šest glavnih principa: inovacija, stabilnost, bezbednost, snaga, jednostavnost korišćenja i izvrsna korisnička podrška.

 

NovaStar ponudu čine:

 

LED ekran kontroleri – uvek vodeći u svetu LED tehnologija, NovaStar kontroleri su brzi, moćni i i elegantni

 

NovaStar Nova Pro HD LED ekran kontroler

 

 

NovaStar video procesor

 

Video procesori – snaga, stabilnost i jednostavna integracija – zaista možete imati sve u jednom 

 

 

 

 

 

NovaStar receiving cards

 

Prijemne kartice za LED ekran (receiving cards) pravi su primer promišljanja o tome šta sve jedna mala kartica može

 

 

 

 

 

NovaStar brightness sensor

 

 

Različiti dodaci poput konvertera, senzora za ambijentalno svetlo i temperaturu, splitera – ponekad čak i najbolji proizvodi trebaju pomoć. NovaStar dodaci su osmišljeni tako da neprimetno rade sa NovaStar proizvodima.

 

 

 

U predstojećim danima ćemo pisati o NovaStar pojedinačnim proizvodima namenjenim rental kompanijama i broadcastu, ali i svim ostalim korisnicima LED ekrana poput medija centara, velikih konferencijskih prostora ili sportskih terena, izložbenih hala ili koncertnih dvorana.

Nazad na novosti