NovaStar NovaPro HD kontroler
Nazad na novosti

30.05.2018

NovaPro HD – LED ekran kontroler

NovaPro HD je profesionalni LED displej kontroler. Pored kontrolne funkcije ovaj uređaj poseduje i moćan front end procesing pa nema potrebe za eksternim skalerom. Sa integrisanim profesionalnim interfejsima, NovaPro HD ispunjava zahteve broadcast industrije po pitanju kvaliteta slike i kontrole.

O NovaPro HD

 

  • Ulazi na uređaju uključuju CVBS, VGA, SDI, DVI, HDMI i DP i podržavaju rezoluciju ulaza do maksimalnih 1080p@60Hz. Najviši piksel clock je 165MHz. Izlazni propusni opseg je maksimalno 4GBit. Uređaj poseduje naprednu de-interlacing tehnologiju procesinga prilagodljivu pokretima kako bi slike ostaje čiste i jasne. A sa HDMI, dubina sive skale može da bude maksimalno 12bits.

 

  • Na svakom ulazu mogu se u potpunosti konfigurisati kontrast, osvetljenje, nijanse boja, saturacija i RGB gein. Inputi mogu da se pojačaju ili smanje kako bi se prilagodili rezoluciji LED ekrana.

 

  • Kompjuterski softver za konfiguraciju sistema nije potreban. Sistem može da se konfiguriše korišćenjem jednog točkića i jednog dugmeta i uz pomoć prstiju korisnika. Sistem može da se konfiguriše i putem internet pretraživača. Ovim je korisniku omogućena opcija korišćenja udaljenog računara (Windows ili Mac ili Linux), pad-a ili čaš i pametnog telefona za konfigurisanje. Omogućeno je praćenje sistema u realnom vremenu, kao podrška u procesu njegovog podešavanju, i potvrđivanje statusa izvora.

 

  • NovaPro HD ima DMX512 i GenLock interfejs. Profesionalna kontrola i sinhronizacija su spremne. Izlazi za optički kabel omogućavaju pouzdan i siguran prenos podataka na velike udaljenosti.  

 

NovaPro HD je vodeći proizvod nove generacije kontrolera u NovaStaru, moćan u procesingu, profesionalan u kontroli, a jednostavnog i user-friendly korisničkog interfejsa. Nikada nije bilo lakše, prijatnije i zabavnije imati LED ekran i raditi sa njim. Možete nas pozvati i/ili poručiti ovaj proizvod na našem web shopu.

 

 

NovaPro HD kontroler - prednja strana

  NovaPro HD kontroler zadnja strana

Nazad na novosti