Audio video konferencijssi i prezentacioni sistem u Rektoratu
Nazad na novosti

13.08.2018

Audio video konferencijski sistemi u savremenom poslovanju

U svetu današnjice koja se u potpunosti oslanja na tehnologije, sposobnost poslovne organizacije da komunicira i sarađuje u realnom vremenu je postala njena kritična tačka uspeha i profitabilnosti. Zbog toga i investiranje u audio video tehnologije, koje sada odlikuje znatno unapređen kvalitet i smanjeni operativni troškovi, predstavlja više nego smislenu odluku vlasnika biznisa.

Okosnicu komuniciranja i kolaboracije u realnom vremenu predstavlja audio video konferencijski sistem koji je jednostavno i efektivno rešenje. Audio konferencija omogućava interakciju među ljudima koji se nalaze na različitim lokacijama putem konferencijskih poziva koji služe kao svojevrstan zvučni most. Slično tome, video konferencija omogućava ljudima na različitim lokacijama da održavaju virtuelne sastanke kao da se svi u tom trenutku nalaze na istom mestu. Audio i video konferencije su moćan i isplativ alat koji omogućava kolaboraciju između različitih i često međusobno veoma udaljenih lokacija ako je potrebno i 24 sata dnevno.

 

U produžetku teksta ćemo pojasniti i dodatne koristi od primene ovih tehnologija u savremenom poslovanju:

  • Moderne audio i video tehnologije svakodnevno štede značajne sume novca organizacijama; one su sada u prilici da uštede na troškovima puta i smeštaja svojih zaposlenih. Pored toga, neka istraživanja su pokazala da je i sama produktivnost  zaposlenih veća zahvaljujući tome što se ne troše značajne količine vremena na putovanje koje često može da bude frustrirajuće (čekanja na aerodromima, gužve na putevima, odloženi letovi i slično).
  • Najnovije generacije konferencijskih sistema su višestruko primenjive i mobilne. Bilo ko može da im pristupi iz bilo koje kancelarije što može biti od suštinske važnosti onda kada različiti ljudi donose različite i nezavisne odluke ili kada je potrebno pomeriti sastanak.  Pored toga, nema potrebe za odlaganjem ili prekidanjem sastanaka zbog štrajka prevoznika, gužvi u saobraćaju, odloženih letova što inače rezultira u neefikasnosti u radu.
  • Video konferencijski poziv omogućava jednostavnije donošenje odluka, jer eliminiše potrebu za organizovanjem fizičkog sastanka. Tako se odluke mogu donositi i tokom sezone godišnjih odmora.
  • Audio-video konferencijama organizacije mogu da uštede mnogo, jer im je omogućeno da smanje potrebe za kancelarijskim prostorom, bilo da se radi o renti takvog prostora ili njegovoj izgradnji i opremanju.
  • Tehnologija omogućava praktično trenutno zakazivanje sastanaka širom sveta, bez potrebe da se oni zakazuju mnogo vremena unapred.
  • Učesnici sastanka mogu da mu prisustvuju i kada fizički to nisu u mogućnosti. Na primer, tamo gde nije bezbedno okupiti se ili postoje zakonske prepreke za nečijim fizičkim prisustvom, ove interaktivne tehnologije omogućavaju da se sastanci ipak održe i to potpuno nesmetano.

 

U današnjem poslovnom svetu od krucijalne je važnosti biti profesionalan i kompetentan uz poznavanje i primenu najsavremenijih oblika komunikacije. Korišćenjem najnovijih tehnologija, a konferencijski poziv je svakako jedna od njih, organizacija će se istaći među konkurencijom i naglasiti svojim klijentima da se njeno poslovanje razvija u korak sa najnovijim trendovima i poslovnim praksama.

Pogledajte i našu kompletnu listu referenci u ovoj oblasti, te nas pozovite za sve dodatne informacije.

 

Audio video konferencijski i prezentacioni sistem u TarkettuAudio konferencijski sistem u novosadskoj banci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audio video konferencijski sistem u NIS-uAudio video konferencijski i prezentacioni sistem u Rektoratu

Nazad na novosti