MA Lighting University
Nazad na novosti

18.12.2018

MA Lighting – učenje na daljinu

Kako se industrija profesionalne rasvete i kontrole rasvete konstantno razvija, tako i uverenje da je neophodno stalno unapređivati znanje postaje sve snažnije. Uvek postoji nešto novo za naučiti ili nešto čime se postojeća znanja i veštine mogu unaprediti.

MA univerzitet

 

MA univerzitet teži da svojim klijentima omogući kontinuirano učenje i usavršavanje, te je stoga kreirao platformu za korisnike MA Lighting proizvoda putem koje im je omogućeno da učestvuju u treninzima za korišćenje određenih proizvoda, i to treninga dizajniranih u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.  

Ovo je naročito važno kada je reč o treninzima za rad na MA konzolama, iako je jednako važno znati što više i o podešavanju mreže koja podržava MA hardverska rešenja.

 

O iskustvu učenja na MA univerzitetu

Dva snažna elementa čine bazu koncepta MA univerziteta, od kojih su oba usmerena ka pružanju najboljeg mogućeg iskustva učenja svakom polazniku treninga. Oba ova elementa –  E-learning i hands-on trening – nude brojne prednosti. Kada se kombinuju, najbolje moguće iskustvo učenja i sofisticirano znanje o MA proizvodima i filozofiji su zagarantovani.  

 

MA Lighting: E-Learning i Hands-On trening

 

 

E-learning: Interaktivno učenje pod Vašim prstima

 

MA Lighting E-learning platforma je moćan alat za sve one koji po prvi put ulaze u svet MA treninga. Polaznik treninga može da bira da započne trening na svom individualnom nivou znanja unutar sistema koji je modularan i stalno raste.

Platforma nudi interaktivno, vođeno i na polaznika fokusirano online trening okruženje za MA proizvode. Sastoji se od jedinstvene kombinacije video tutorijala, kviz pitanja i pitanja sa više ponuđenih odgovora za proveru znanja, te omogućava polazniku da „zaroni“ i dublje u svet MA proizvoda. A uvek možete i da se vratite na one delove treninga koje ste već prošli kako biste osvežili postojeće znanje.

Ako biste da saznate šta sve nudi E-learning platforma, pogledajt ovaj kratak video:

 

 

E-learning: koristi za polaznike

  • U toku ste sa najnovijim softverskim rešenjima
  • Samostalno birate kurseve i drugi sadržaj i učite svojim tempom
  • Uvek možete da ponovo pregledate sadržaje koje ste prethodno već pogledali
  • Vaš lični trening je u Vašim vlastitim prstima, bilo kad, bilo gde

Da biste se logovali na E-learning platformu, potrebno je samo da nas kontaktirate na info@avlprojekt.rs, a mi ćemo Vam u roku od par minuta poslati parametre za logovanje.

 

 

Hands-on trening: Znanje stručnjaka iz prve ruke

 

Hands-on trening preporučujemo kao drugi korak u okviru MA univerziteta. Sastoji se od više različitih trening modula od kojih Vam svaki omogućava da stičete znanja iz prve ruke. Treneri su najbolji stručnjaci u svojoj oblasti, a svoje treninge „začinjavaju“ brojnim praktičnim znanjima stečenim u praksi, na terenu. Teme su obrađene na jasan, nedvosmislen i razumljiv način, te ilustrovane u detalje.

Radi obezbeđivanja najboljeg trening okruženja, kursevi se odvijaju na pravim MA proizvodima i opremi. Odnos broja polaznika i trenera je kontrolisan i takav da obezbeđuje komforan proces i efektivno učenje.

 

Hands-on trening: Koristi za polaznike

  • Možete da proširite svoja znanja u specifičnoj oblasti
  • Radite na pravoj MA opremi
  • Uvek možete da postavite pitanje MA stručnjaku direktno u toku treninga
  • Delite svoja iskustva sa ostalim polaznicima

Zakažite već sad svoj trening kontaktirajući nas na info@avlprojekt.rs!

MA Lighting E-learning i Hands-On treninzi

 

Nazad na novosti