ATEN adapteri
Nazad na novosti

13.02.2019

ATEN adapteri

ATEN je tajvanska kompanija specijalizovana za proizvode i rešenja za povezivanje i upravljanje u oblasti informacionih tehnologija i profesionalnog audia i videa. Nastala daleke 1979. godine, danas se ova kompanija može pohvaliti statusom jednog od svetskih lidera na tržištu.

Liderska pozicija ne čudi, jer se Atenova vizija, iskazana sloganom “Simply Better Connections®” („jednostavno bolje veze“, prim.prev.), oduvek nalazila u samom srcu brenda.

Ovim sloganom označena su inovativna rešenja za bolje povezivanje informacija i ljudi, neprimetno, a efektivno, čineći poslovni i lični život svojih korisnika lakšim, jednostavnijim i boljim.

 

Širok spektar Atenovih rešenja zadovoljava potrebe korisnika u malim „kućnim“ kancelarijama, kao i korisnika unutar malih i srednjih preduzeća. Atenova Over the NET™ rešenja omogućavaju efikasno upravljanje IT infrastrukturom sa bilo kog mesta u svetu. Tu je i VanCrist™ asortiman video integrisanih rešenja za širok spektar korporativnih, komercijalnih i kućnih bioskopskih aplikacija. Visokokvalitetni ATEN audio/video svičevi, spliteri, ekstenderi i konvertori su dostupni za različite audio, video i kontrolne interfejse.

 

Deo širokog asortimana čine i adapteri raznih vrsta:

 

  • Mini DisplayPort to VGA Adapter VC920
  • DisplayPort to VGA Adapter VC925
  • Mini DisplayPort to DVI Adapter VC960
  • DisplayPort to DVI Adapter VC965
  • Mini DisplayPort to HDMI Adapter VC980
  • DisplayPort to HDMI Adapter VC985
  • Mini DisplayPort to 4K HDMI Active Adapter VC981
  • DisplayPort to 4K HDMI Active Adapter VC986

 

Sve ih odlikuje visok stepen pouzdanosti u radu, kao najvažnije, a zatim su tu i karakteristike poput onih da nije potrebno instalirati dodatni softver ili drajver, pa ovi adapteri predstavljaju pravo Plug&Play rešenje koje je cenovno veoma prihvatljivo za naše tržište.

 

Više o svakom od njih pročitajte klikom na link ili u priloženom PDF dokumentu, a možete nas i pozvati na broj telefona 021/4720- 556.

 

 

Aten adapteri VC920, VC960 i VC980
Aten adapteri VC981 i VC986

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  ATEN adapteri

Nazad na novosti