Sony 3LCD laserski projektori FHZ120L i FHZ90L
Nazad na novosti

21.02.2019

SONY 3LCD laserski projektori – FHZ120L i FHZ90L

SONY FHZ120L i FHZ90L su 3LCD laserski projektori velikog osvetljaja koji isporučuju neverovatan kvalitet slike uz jednako neverovatnu pouzdanost u radu.

Dvorane, amfiteatri, učionice većih dimenzija, holovi muzeja i izložbeni prostori, konferencijske sale i kongresne dvorane, kao i prostori sa velikom količinom ambijentalnog svetla su prostori gde ovi projektori predstavljaju idealno rešenje za prezentovanje najrazličitijih sadržaja.

 

Svetle slike živopisnih boja

 

 

 

Uhvatite pažnju publike – i zadržite je. Izuzetno veliki osvetljaj (12000 lumena VPL-FHZ120L, 9000 lumena VPL-FHZ90L) osigurava konstantnu budnost publike tokom neke prezentacije.

 

Nezaboravne slike

 

 

 

Zahvaljujući vidljivo superiornim slikama pribavićete sebi konkurentsku prednost. Superiornost slika počiva na nedavno razvijenom 1“ 3LCD panelu i optičkom kompenzatoru sa jedinstvenim Z-fosfor laserskom izvoru svetlosti koji doprinosi još svetlijim i lepšim slikama kojima dominiraju detalji i bogate, raskošne boje.

 

Još bogatiji kolorit

 

VPL-FHZ120L predstavlja idealno rešenje za dvorane i konferencijske sale u kojima postoji potreba za audio-vizuelnim rešenjima zbog prirode događaja koji se u njima održavaju poput događaja uživo i ceremonija. Dalje, ovaj projektor podržava sRGB100% režim rada što ga čini pogodnim za korišćenje na izložbama i u muzejima na događajima koji zahtevaju preciznu reprodukciju boja.  

 

Još ponešto o ovim projektorima

 

Prenesite svoju poruku – Pobrinite se da Vaša publika uvek „bude u slici“. Direktno prezentujte HTML sadržaj – poput logoa firme/organizacije ili raznih obaveštenja – preko mreže ili sa USB memorije.

 

Na dosledan način – Auto kalibracija omogućava doslednost u preciznom predstavljanju boja i pri dužem vremenu rada projektora. Ovo je naročito važno u prostorima poput muzeja i galerija gde se ne može dozvoliti ni najmanje ugrožavanje umetnikove originalne vizije.

 

Bez čekanja – Brzo otpočinjanje rada (Quick start-up) štedi vreme svake prezentacije. Uključite VPL-FHZ120L i VPL-FHZ90L i odmah ste spremni za projekciju sa punom osvetljenošću za samo nekoliko trenutaka. Korisnici će ovim izbeći da amfiteatar pun studenata čeka da vidi u čemu je poenta predavanja.

 

Memorisana podešavanja – Umemorišite i u trenutku prozovite maksimalno šest različitih podešavanja projektora koja se odnose na veličinu slike, poziciju i proporcije, štedeći tako vreme potrebno za prilagođavanje različitim okruženjima i primenama. (Zahteva opcioni VPLL-Z4111 objektiv.)

 

Približite se stvarnosti – Napredna Sony Reality Creation tehnologija analizira ulazni signal do nivoa piksela nakon čega će moćnim usklađivanjem uzoraka povećati oštrinu slike i teksta bez dodavanja digitalnog šuma.

 

 

 

Tokom marta 2019. u prilici smo da Vam predstavimo projektor SONY VPL-FHZ120L, te Vas pozivamo da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani.

 

 

 

 

 

 

Foto: Sony

Nazad na novosti