Orkestar za svadbe Šešir moj
Nazad na novosti

11.04.2019

Orkestar „Šešir moj“

Obično pišemo o projektima: šta je bio zahtev klijenta i kako smo odgovorili na njega. Obzirom na vrstu komunikacije koja se tada uspostavi između nas i klijenta, rad na projektima uvek donese povratne informacije od klijenta koje se odnose na funkcionalnost instaliranog rešenja, kvalitet opreme, kao i na našu uslugu. One su dragocene, jer pružaju priliku za poboljšanjima.

Povratne informacije, ipak mogu da stignu i sa druge strane. Reč je o klijentima-kupcima koji dođu, isprobaju i kupe opremu, odu i često već taj dan počnu da je koriste za obavljanje svog posla.

Sa jednim takvim klijentom smo organizovali razgovor, pravi mali intervju, koji vam u celosti prenosimo.

 

Od kad postoji i gde je nastao orkestar „ Šešir moj“?

 

Orkestar “Šešir moj” postoji još od 2009. godine. Kafana „Palilulac“ u Čačku je bila mesto gde su nas ljudi u početku slušali svakog vikenda. Kako je orkestar rastao, svirali smo na raznim mestima širom Srbije.

 

Kako biste sebe u najkraćem opisali?

 

„Šešir moj“ je orkestar za svadbe i sve vrste proslava. Čini ga osmoro profesionalnih muzičara sa dugogodišnjim iskustvom. U našem sastavu imamo bubnjeve, bas gitaru, gitaru, klavijature, harmoniku, saksofon, muški i ženski vokal. Atraktivni scenski nastupi orkestra, vesela atmosfera, pozitivna energija, bogat i raznovrstan repertoar (narodna, zabavna, domaća i strana pop-rock muzika) može da zadovolji svačiji ukus i pravi je izbor muzike za venčanja i sve vrste proslava - mature, rođendane, žurke. Ono što nas izvdvaja, jeste da mi sviramo SVE!

 

Šta se promenilo od osnivanja do sada?

 

Prvobitno smo bili sastav od četiri člana, ali kako je vreme prolazilo, postepeno smo napredovali i proširili sastav, pa tako danas orkestar broji osam članova. Novi članovi su doprineli raznovrsnijem repertoaru, pa se danas na našoj svirci mogu čuti različite numere, od onih tradicionalnih do svetski poznatih hitova.

Za naše svirke koristimo najkvalitetniju muzičku opremu. RCF Line Array sistem je sastavni deo našeg orkestra, koji čine SUB 8004-AS, HDL6-A, NX32-A. Sistem smo nabavili od glavnog zastupnika za ovu vrstu muzičke opreme na našim prostorima AVL Projekta iz Novog Sada. Oprema nam je u velikoj meri unapredila kvalitet svirke i olakšala nam da prenesemo potpuni doživljaj muzike na slušaoce.

 

Planovi za budućnost?

 

Planovi za budućnost su nam da nastavimo da gradimo dobru muzičku karijeru, da ulažemo u sebe i našu opremu kako bismo pružili maksimum u svakom domenu svirke.

 

 

Kada bismo hteli da vas poslušamo u petak 3. maja, gde bismo to mogli da učinimo?

 

Naš orkestar nastupa širom Srbije, uveličavajući najradosnije proslave i skupove. Na sajtu našeg orkestra postoji mogućnost provere slobodnih termina, kao i kada i gde nas možete poslušati. Kako je mesec maj popularan za proslave venčanja, naš orkestar tada svira u Motelu LIVADE u Čačku.

 

Orkestar za svadbe Šešir moj

 

 

 

Nazad na novosti