AVL-logo-black-background-eWrZ.png
Nazad na novosti

07.05.2019

Biamp - novina u ponudi AVL Projekta

U maju ove godine postali smo zvanični distributeri proizvoda američke kompanije Biamp, proizvođača vrhunskog audio i video hardvera i softvera namenjenog upotrebi kako u najkompleksnijim poslovnim okruženjima, tako i u svakodnevnom, „običnom“ životu.

Biampova ekspertiza se ogleda u robusnim i fleksibilnim rešenjima za primenu u audio/video instalacijama najrazličitijih veličina i kompleksnosti. Naime, svaka instalacija zahteva sistem koji je moćan i dovoljno fleksibilan da bi zadovoljio promenljive potrebe nekog prostora. Zato je Biamp u stanju da obezbedi visoko kvalitetnu AV opremu koja će spremno odgovoriti na sve zahteve u instalaciji i kasnijem korišćenju neovisno od tipa industrije u kojoj se instalacija izvodi. U svojoj ponudi imaju proizvode za svaki projekat, bilo koje veličine i obima.

 

 

Biamp proizvodi i rešenja

 

Tesira audio serveri, video serveri i procesori za obradu digitalnog signala iz ove linije proizvoda važe za prilagodljive, konfigurabilne platforme srednje veličine koje se mogu proširiti tako da postanu velike, ekstra velike i super velike platforme.

 

 

Audia omogućava snagu procesinga koja je potrebna da bi se obezbedilo da se svaka reč čuje. Njena snaga i fleksibilnost čine je idealnim izborom u brojnim izazovnim instalacijama.

 

 

Svi Nexia uređaji uključuju network-friendly otvorenu arhitekturu osmišljenu tako da štedi Vaše vreme i resurse. Nexia nudi jednostavno povezivanje i pouzdanost zbog čega možete biti sigurni da će uređaj raditi onako kako i očekujete.

 

 

Devio unosi sofisticiranu tehnologiju konferencijskih sistema u male prostore. Jednim USB-om, Devio će povezati Vaš laptop sa tehnologijom u sali za sastanke ili prostoru za odmor i tako obezbediti vrhunsko audio iskustvo.

 

 

Vocia porodica proizvoda predstavlja napredni, višenamenski, umreženi PA ili evakuacioni sistem. Njena umrežena arhitektura Vam obezbeđuje jedinstvenu skalabilnost, fleksibilnost i pouzdanost. 

 

U narednom periodu ćemo pisati o pojedinačnim linijama proizvoda, kao i o izdvojenim proizvodima kako bismo Vam što bolje predstavili njihovu upotrebnu vrednost. U međuvremenu Vas pozivamo da nam se javite ukoliko biste već sada želeli da saznate nešto više o njima.

Nazad na novosti