d&b i Prosound Conference u Pikniku
Nazad na novosti

27.06.2019

Pitali smo Prosound Conference Systems...

Prosound Conference Systems je jedan od naših klijenata koji se bavi iznajmljivanjem audio i video opreme. Pod ovim imenom posluju prethodnih desetak godina, iako ih krasi još i više godina rentalskog iskustva.

Prosound Conference Systems usluge su potrebne svima koji organizuju neki događaj na kojem je potrebno ozvučenje, simultano prevođenje ili  video prezentaciona oprema.

 

Od skora su i ponosni vlasnici d&b ozvučenja, pa smo želeli da im postavimo nekoliko kratkih pitanja. U skladu sa svojom uslužnošću i profesionalnim odnosom prema svakom delu svog poslovanja, ljubazno su pristali.

 

Koliko dugo ste u poslu iznajmljivanja audio i video opreme?

 

Kao Prosound, u poslu smo od 2009 god. Inače, i duže, više od 15 godina.

 

Klijenti se međusobno veoma razlikuju u svojim potrebama. Kako uspevate da im svima izađete u susret? A sudeći po utiscima klijenata, uspevate. 

 

Vrlo jednostavno, kod nas ne postoji “ne”, “ne može” i tome slično.

 

Čini se da, pored poznavanja audio i video tehnologija, morate dobro da poznajete i opremu koja će podržati tehnologiju, a pre svega potrebe klijenta. Na koji način se informišete o opremi i novitetima u vezi sa njom?

 

Primamo redovne newsletter-e od proizvođača opreme koju koristimo, takođe se trudimo da posetimo sve veće sajmove tehnike u Evropi i tako ostvarimo i održimo kontakt sa proizvođačima.

 

Svi smo nekada prisustvovali nekom događaju koji je bio ozvučen. I znamo da zvuk i zvuk nisu uvek isti? Zašto? Koliko tehnika utiče na kvalitet zvuka?

 

Tehnika je izuzetno bitna za kvalitet zvuka, ali je podjednako bitno da ljudi koji koriste tu tehniku znaju da iskoriste njen pun potencijal.

 

Koje ozvučenje trenutno koristite? Kako ste se i zašto opredelili baš za taj sistem?

           

d&b i HK audio.

Do izbora ovih ozvučenja smo došli upoređivanjem opreme različitih proizvođača i traženjem adekvatnog audio sistema za naše potrebe. Prednost sistema za koje smo se odlučili je modularnost i mogućnost primene u najrazličitijim aplikacijama.

 

Šta da kažemo osim da se slažemo, barem kada je d&b ozvučenje u pitanju.

A još i više smo se složili kada smo otišli da napravimo nekoliko fotografija d&b audio sistema na delu. 21.06. Prosound Conference Systems je ozvučavao promociju pića u restoranu Piknik u Novom Sadu,  a mi smo dobili priliku da uživamo u prelepom ambijentu i fantastičnom zvuku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazad na novosti