sony_projektori.jpg
Nazad na novosti

25.07.2019

Nagrađeni novi SONY laserski projektori – VPL-FHZ75 i VPL-FHZ70

Najnovije SONY laserske projektore VPL-FHZ70 i VPL-FHZ75, koji su već dobili i prve nagrade, odlikuju elegantan dizajn i najsavremenije inovacije SONY slike. Ne treba zaboraviti ni pouzdan rad, te tehničke karakteristike koje olakšavaju instalaciju. Stoga su idealni za primenu u korporativnim, obrazovnim i javnim prostorima srednje veličine u kojima postoji potreba za projekcijom visokog osvetljaja.

Svetle slike veoma velikog kontrasta

 

 

 

Napredni laserski izvor svetlosti je upotpunjen novorazvijenim 0.76-inčnim LCD panelom sa inkorporiranim optičkim kompenzatorom. U kombinaciji sa moćnom tehnologijom obrade signala, ovo obezbeđuje jasne, svetle slike (6500 lumena kod VPL-FHZ75, a 5500 lumena kod VPL-FHZ70) sa ∞:1 kontrastom i fantastično stabilnim i verodostojnim bojama.

 

Tehnologije za napredno podešavanje slike

 

Impresivan kvalitet slike je dodatno povećan jedinstvenom SONY tehnologijom za postizanje super rezolucije koja se zove Reality Creation. Ona koristi moćnu bazu za pronalaženje odgovarajućeg uzorka boje sa ciljem optimizacije slika slabije rezolucije i to tako što će unaprediti njihovu jasnoću bez povećavanja „buke“ ostatka digitalne slike.

 

           

 

 

Brže i jednostavnije podešavanje

 

 

 

 

Sony Intelligent Setting funkcija pojednostavljuje instalaciju zahvaljujući presetima kojima se podešava osvetljaj, sistem hlađenja, boje i ostali parametri rada projektora sa ciljem postizanja optimalnih performansi u salama za sastanke, muzejima, prostorima za zabavu.

 

Elegantan dizajn koji se besprekorno uklapa u enterijer

 

Tanak, elegantan dizajn odlikuje se potpuno ravnom gornjom površinom koja se diskretno uklapa u bilo koji prostor prilikom montaže u plafon. „Čist“ izgled instaliranog projektora dodatno je naglašen novim poklopcem koji smanjuje izloženost kabela pogledima.

 

Za više informacija o proizvodima i za zakazivanje prezentacije pozovite nas na 021/4720-556 ili nam pišite na info@avlprojekt.rs

 

Foto: Sony

 

Nazad na novosti