HICON Screw&Play knektori
Nazad na novosti

13.09.2019

HICON Screw & Play – spajanje konektora i kabela nikad nije bilo lakše

Sommer Cable je sinonim za visok kvalitet i dugotrajnost svojih proizvoda, ali i za stalno inoviranje u industriji kablova i konektora. Ovo ne čudi obzirom da se u svojoj poslovnoj filozofiji rukovode stavom da učenje i rad idu ruku pod ruku i da mogu da budu vrlo zabavni.

Od nedavno imaju nov proizvod. Tačnije, radi se o seriji konektora pod nazivom HICON Screw & Play. Zahvaljujući revolucionarnom sistemu konektovanja, novi HICON Screw&Play BNC (BNC0.8/3.7-6G-SM) i RCA/fono konektori bez lemljenja (HI-CM0.8/3.7-SM) mogu da bez ikakvih problema koriste i nekvalifikovani korisnici – u sekundi. Konektori sa oznakom "screw+play" omogućavaju visoko kvalitetno spajanje sa kabelom koje značajno štedi vreme , jer nema lemljenja, niti je korisniku potreban alat za krimpovanje. Konektor se jednostavno spoji sa kabelom i zavrne ručno ili uz pomoć dva ključa (veličine 12 i 13 mm).

 

 

HICON konektor screw & play

 

Idealno je rešenje za brzo spajanje adapterskih kablova, 75 Ō S-P/DIF/RCA audio kablova i BNC video kablova. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji sa tvrdim i pozlaćenim pinom, seriju HICON Screw&Play konektora odlikuje veliki broj ciklusa konektorskih spajanja. Pozlata doprinosi još boljoj konekciji, pa tako i još pouzdanijem prenosu podataka.

 

Pojedinačno označavanje bojom može da se izvede putem HI-UC fleksibilnih prstenova koji se navuku na kućište konektora.

 

Za više informacija i tehnička uputstva za montažu www.sommercable.com

 

 

Nazad na novosti