Readers' Choice Awards
Nazad na novosti

04.02.2020

Readers’ Choice Awards 2020 – višestruko nagrađeni RCF

I ove godine RCF-ovi proizvodi osvojili su prestižne nagrade na Namm Show u Los Anđelesu od strane profesionalne audio zajednice.

Fenomenalni RCF HDL 50-A 4K osvojio je dve nagrade: The FOH Star Product Award za izuzetnost u Line Array dizajnu i Readers' Choice Award u kategoriji Line Array: Veliki format.

 

The FOH Gold Star Product predstavlja počasnu nagradu koja se dodeljuje proizvodima koji su se pokazali vrednim posebnog priznanja i koji zauzimaju značajno mesto na pro audio tržištu.

 

Nagradu Reader’s Choice u kategoriji Line Arrays: Mali format osvojio je ultra kompaktni dvofazni line array turing sistem RCF HDL 26-A, sledeći stope svog prethodnika, RCF HDL 6-A, koji je istu nagradu osvojio 2018. i 2019. godine.

 

Drugu godinu zaredom, EVOX J sistem JMIX8 potvrdio je nagradu Readers' Choice u kategoriji Loudspeakers: Prenosivi PA sistemi, a u tome mu se pridružio i aktivni zvučni sitem EVOX J8.

 

The Readers' Choice nagrade posebne su po mnogo čemu, a ono što ih izdvaja od ostalih jeste to što glasaju čitaoci portala ProSoundWeb, koji predstavlja online verziju časopisa Live Sound International.

 

 

 

 

 

 

 

  

Nazad na novosti