GrandMA3 onPC command wing
Nazad na novosti

27.02.2020

GrandMA3 onPC command wing

GrandMA3 onPC command wing je ultimativno grandMA3 mobilno rešenje. U kombinaciji sa besplatnim grandMA3 onPC softverom, grandMA3 onPC command wing je prenosno rešenje za kontrolu 2.048 parametara koje se može koristiti po pristupačnoj ceni na gotovo svim lokacijama.

GrandMA3 nudi dva ugrađena DMX porta, kao i mogućnost slanja dodatna dva DMX universa putem Ethernet protokola sa grandMA3 onPC softverom. Dizajniran kao savršena hardverska ekspanzija na grandMA3 onPC softveru, grandMA3 onPC command wing omogućava da izgled i osećaj softvera budu što bliži pravoj grandMA3 konzoli.

 

Zahvaljujući grandMA3 onPC command wing-u koje sadrži naredbeni odeljak grandMA3 konzola, nikad nije bilo lakše koristiti grandMA3 onPC softver. Jednostavnom USB konekcijom između grandMA3 onPC command wing-a i računara na kome je pokrenut grandMA3 onPC softver, korisniku su dostupni svi ulazi i izlazi grandMA3 konzole. Opcije DMX, Midi, Timecode i udaljeno upravljanje dostupni su direktno na command wing-u grandMA3 onPC. 

 

Gde god je fizički teško koristiti grandMA3 konzolu, grandMA3 onPC command wing, u kombinaciji sa grandMA3 onPC softverom, korisniku omogućava da programira ili reprodukuje unutar grandMA3 sistema. Stoga je grandMA3 onPC command wing idealan za korišćenje u vidu rezervnog rešenja u okviru sistema grandMA3, kao moćno kontrolno rešenje na putu ili manjim pozorištima, predstavama i klubovima ili za preprogramiranje. 

 

Samostalni grandMA3 onPC sistemi su ograničeni na 4.096 parametara. GrandMA3 onPC command wing pruža 2.048 parametara i bilo koji grandMA3 onPC nod može se dodati sistemu kako bi se postigao maksimalni broj parametara i dodatni DMX izlazi.

 

MA Lighting predstavlja odlično rešenja za početak - potrebno je jednostavno preuzeti grandMA3 onPC softver i povezati se sa bilo kojim od grandMA3 onPC proizvoda kako bi se parametri otključali. Količina DMX izlaza varira od svakog grandMA3 onPC proizvoda, ali svi oni otključavaju parametre za potpunu funkcionalnost softvera grandMA3.

 

Postoje tri izbora za onPC rešenja: grandMA3 onPC command wing, koje nudi kvalitetno rešenje grandMA3 za mobilne uređaje, grandMA3 onPC command wing XT, koje sadrži ugrađenu MA matičnu ploču, i grandMA3 onPC xPort nodovi, koji nude ekonomsko rešenje za DMX izlaze uz pomoć grandMA3 onPC softvera koji samo pokazuje kontrolu. 

 

Svaki grandMA3 onPC xPort nod može upravljati podacima MA-Net3, MA-Net2, sACN i Art-Net i u potpunosti je kompatibilan sa RDM-om. Ekran u boji od 3,9" na prednjoj strani omogućava jednostavnu konfiguraciju i omogućava brzi pregled statusa svakog noda. 

 

Svi grandMA3 onPC xPort nodovi opremljeni su snažnim procesorom i 1.000Mbit/s Ethernet vezom kako bi se osigurala najpouzdanija i stabilnija Ethernet u DMX i obrnuta konverzija.  

 

GrandMA3 onPC xPort nodovi su visokokvalitetna rešenja koja mogu podneti zauzete Ethernet veze bez odlaganja DMX ili RDM poruka.

 

 

Karakteristike:

 

Kontrola u realnom vremenu za 2.048 parametara u kombinaciji sa grandMA3 onPC 

Prošenje do 4.096 parametara sa onPC proizvodima i grandMA3 onPC

Komandni odeljak sličan grandMA3 kompaktnom rasporedu

29 rotacioni RGB backlit encoder

5 dualnih enkodera

10 motorizovanih 60 mm fadera

40 zasebnih reprodukcija

16 prilagodljivih x-tastera

2 motorna A/B fadera 100mm

1 točak za intenzitet

Pojedinačno osvetljeni i zatamnjivi tihi (clickless) tasteri

Jednostavno povezivanje preko USB-a na bilo koji računar koji radi sa grandMA3 onPC softverom

 

Nazad na novosti