MA Lighting univerzitet
Nazad na novosti

25.03.2020

Online treninzi MA Lighting univerziteta

Budući da se industrija profesionalne rasvete i kontrole rasvete konstantno razvija, neophodno je stalno učenje i usavršavanje na tom polju. Potreba za kvalitetnim osvetljenjem postaje sve kompleksnija, što implicira potrebu za unapređenjem postojećih znanja i veština.

Kako se čini da ovih dana, više nego ikada pre, imamo vremena za učenje, hteli smo da Vas podsetimo, a neke i po prvi put upoznamo sa MA univerzitetom.

 

MA univerzitet nastoji da svojim klijentima omogući kontinuirano učenje i usavršavanje, te je u vezi sa tim za korisnike MA Lighting proizvoda kreirao platformu putem koje mogu da učestvuju u treninzima za korišćenje određenih proizvoda. 

 

Ovo je posebno važno kada je reč o treninzima za rad na MA konzolama, ali isto tako i kada je u pitanju podešavanje mreže koja podržava MA hardverska rešenja.

 

Iskustva sa MA univerziteta

 

Snažan element koji čine bazu koncepta MA univerziteta jeste E-learning koji pruža najbolje moguće iskustvo učenja i sofisticirano znanje o MA proizvodima.

 

E-learning: Interaktivno učenje pod Vašim prstima

 

MA Lighting E-learning platforma je moćan alat za sve one koji po prvi put ulaze u svet MA treninga, kao i one koji već imaju iskustvo, ali žele da ga potvrde i dograde stečeno znanje. Polaznik može da bira da započne trening na svom individualnom nivou znanja unutar sistema koji je modularan i stalno raste, bilo kada i bilo gde.

 

Platforma nudi interaktivno, vođeno i na polaznika fokusirano okruženje za MA proizvode online treninga. Sastoji se od jedinstvene kombinacije video tutorijala, kviz pitanja i pitanja sa više ponuđenih odgovora za proveru znanja, te na taj način omogućava polazniku da "zaroni" i dublje u svet MA proizvoda. Takođe, polaznik uvek može i da se vrati na one delove treninga koje je već prošao kako bi osvežio postojeće znanje.

 

Kako biste saznali šta sve nudi E-learning platforma, pogledajte sledeći kratak video:

 

 

 

E-learning: koristi za polaznike

 

  • U toku ste sa najnovijim softverskim rešenjima
  • Samostalno birate kurseve i drugi sadržaj i učite svojim tempom
  • Uvek možete da ponovo pregledate sadržaje koje ste prethodno već pogledali
  • Vaš lični trening je u Vašim vlastitim prstima, bilo kad, bilo gde

 

Treninzi MA Univerziteta

 

U ponudi MA univerziteta su četiri vrste treninga:

 

grandMA2 korisnički trening

 

Uslovi: ''grandMA2 korisnički trening'' je obuka namenjena početnicima, kao i onima koji žele da obnove znanje i onima koji poseduju predznanje iz grandMA2 onlne tutorijala sa MA Lighting YouTube kanala.

 

Cilj: Ovaj trening ima za cilj da upozna operatore sa osnovnim funkcijama grandMA2 konzola, njegovim interfejsom i glavnim karakteristikama softvera i filozofije rada.

 

grandMA3 tranzicioni trening

 

Uslovi: ''grandMA3 tranzicioni trening'' je obuka za korisnike sa naprednim znanjem grandMA2, a počinju sa radom na MA3.

 

Cilj: Ovaj trening ima za cilj da upozna operatera sa funkcijama grandMA3 softvera i konzola u poređenju sa grandMA2 i operativnom filozofijom.

 

 

 

grandMA3 početni tening

 

Uslovi: "grandMA3 početni trening" je uvodni trening za korisnike koji imaju predznanje od "MA Tips Videos".

 

Cilj: Ovaj trenig će upoznati operatera sa osnovnim funkcijama grandMA3 softvera i konzola, kao i sa radnom filozofijom.

 

dot2 trening

 

Uslovi: Za ovaj trening ne postoje posebni uslovi, ali svakako je velika prednost ukoliko ste odgledali dot2 video tutorijal na YouTube-u.

 

Cilj: Ovaj trening ima za cilj da upozna operatore sa funkcijama upravljačke konzole dot2, interfejsom i glavnim karakteristikama softvera i radne filozofije.

 

 

Da biste mogli da pristupite E-learning platformi, potrebno je da nas kao ovlašćenog distributera MA Lighting-a za Srbiju kontaktirate na ma@avlprojekt.rs, a mi ćemo Vam u roku od par minuta poslati parametre za logovanje.

 

 

 

 

Nazad na novosti