ATEN UC9020USB
Nazad na novosti

16.04.2020

ATEN UC9020 - StreamLive HD all-in-one višekanalni AV mikser

UC9020 StreamLIVE™ HD je prenosivi, all-in-one, više kanalni audio/video mikser koji u sebi integriše 1080p prijem video signala, video rekorder, video svič, stream broadcaster, video konverter, video spliter i audio mikser.

Sve ovo stalo je u kompaktno kućište čime je eliminisana “gužva” mnoštva različitih AV uređaja. StreamLIVE™ HD omogućava HDMI video izvorima da emituju visokokvalitetne live prikaze na CDN platforme kao što su YouTube Live, Facebook i Twitch.

 

Najjednostavnije moguće „all-in-one“ rešenje

 

ATEN UC9020USB

 

 

Stvaranje profesionalnog i dinamičnog produkcijskog okruženja u kojem kao da je pristuno  više kamera sada je omogućeno korišćenjem samo jednog uređaja, ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD. Radi se o pravom malom live striming studiju televizijskog kvaliteta koji je mali samo svojom veličinom dok ga istovremeno odlikuju veliki kapaciteti.

 

 

 

 

 

 

Sve što je potrebno za live striming je odmah spremno za uključivanje i pokretanje. Računar, monitor, niti komplikovana softverska podešavanja nisu potrebni. Video signal se primi, strimuje i podeli između 2 full HD video ulaza preko interneta i sve je istog trena spremno za sledeći nivo video produkcije.

 

Intuitivan, od početka do kraja

 

ATEN UC9020USB

Svaki centimetar uređaja StreamLIVE™ HD optimizovan je za najjednostavnije moguće korišćenje, uključujući i kontrolni panel hardvera, kao i moćnu i sofisticiranu kontrolnu aplikaciju kojom se korisnikov iPad pretvara u interfejs osetljiv na dodir za kontrolu, monitoring prikaza i editovanje u realnom vremenu i prilagođavanje multi-elemenata u miksing programa. Korisnik može da se kreće između videa i audia, da menja podešavanja i efekte, kao i da sačuva do 8 scena među kojima će moći brzo da se kreće.

 

Pređite na LIVE, na bilo kojoj popularnoj platformi


Aten UC9020 usb

 

 

 

 

Zahvaljujući ugrađenom enkoderu i striming serveru, sve što je korisniku potrebno jeste da se poveže na video izvore i mrežu.  StreamLIVE™ HD je kompatibilan sa svakom od popularnih platformi i može da strimuje sadržaj istovremeno na bilo koje dve platforme uključujući  Facebook, YouTube, Vimeo, Livestream, kao i na bilo koju RTMP destinaciju, i to u visokokvalitetnom full HD-u.

 

 

 

Zbogom, postprodukcijo!

 

Korisnikov iPad postaje njegov lični editor video materijala. Naime, ATEN OnAir™ aplikacija omogućava dizajn i preset do 8 kastomizovanih scena i to putem intuitivnog interfejsa osetljivog na dodir i editora scena. Kombinovanje, kropovanje i skaliranje videa radi kreiranja fenomenalnih PnP prikaza je sada lako dostupno. Korisnik lako može da doda i transparentne  .png slike, pozadine i tekstove profesionlanog izgleda. Preseti scena mogu da se eksportuju i podele sa korisnikovom video zajednicom putem drugih StreamLIVE™ HD sistema.

 

      Aten UC9020usb

 

Za striming je potrebno 1.9kg

 

Namenjen pojednostavljivanju rada u video produkciji, StreamLIVE™ HD nije samo „all-in-one“ rešenje kojim se smanjuje količina opreme i kablova koju treba poneti sa sobom za emitovanje uživo. Ovo rešenje je istovremeno i kompaktne veličine, te lako prenosivo. Kratko rečeno, podešavanje i transport opreme su postali tako laki sa StreamLIVE™ HD da ovaj uređaj preti da postane neizostavan kompanjon u live video produkciji.

 

Za više tehničkih detalja, kliknite na link ili nas pozovite na 021/4720-556.

 

Nazad na novosti