W-DMX™
Nazad na novosti

18.05.2020

Švedski Wireless Solution – novi član našeg distributerskog portfolia

Wireless Solution iz Švedske vodeći je svetski proizvođač inovativnih i pouzdanih proizvoda namenjenih bežičnoj kontroli rasvete. Slobodno se može reći da spada u grupu onih proizvođača koji postavljaju trendove, umesto da ih samo slede. Zbog toga se danas W-DMX™ može pohvaliti sa 500.000 proizvoda prodatih širom sveta i sa oko 50 high-end OEM partnera.

Wireless Solution je osnovan 2003. od strane vrsnih profesionalaca iz industrije rasvete i inženjera bežičnih komunikacija. Kompanija se bavi proizvodnjom dvostruko nagrađivanih bežičnih DMX sistema koji danas predstavljaju nezvanični standard za sve one koji su u potrazi za najpouzdanijim dostupnim proizvodom za bežični prenos podataka u svetu kontrole rasvete, bez obzira na udaljenost ili lokaciju.

W-DMX™ proizvodi čine da velike, kreativne ili tehnički kompleksne instalacije budu ostvarive i to putem distribucije signala rasvetne kontrole. Nagrađena pouzdanost i veoma jednostavno podešavanje, klikom na jedno dugme, obezbeđuju brzu instalaciju rasvetnih uređaja, završetak hitnih projekata na vreme, te efektivniji rad rental kompanija.

Proizvodi ove kompanije obuhvataju kako indoor, tako i outdoor modele sa IP65 karakteristikom i mogu da se koriste i u najkompleksnijim rasvetnim sistemima. Pored „gotovih“ proizvoda, Wireless Solutions nudi i veoma konkurentna i kreativna rešenja za OEM primenu. Od najmanjeg W-DMX™ COB-a veličine 6x6mm do najnaprednije dual band, a uskoro i triple band tehnologije.

 

Tehnologija sutrašnjice

 

W-DMX™ je istinski ‘plug & play’ sistem za bežični prenos DMX, RDM i Ethernet podataka koji inkorporira naprednu tehnologiju poput Adaptive Frequency Hopping Spread Spectrum (AFHSS) za dinamičko izbegavanje radio frekvencija koje dolaze od drugih korisnika, ugrađeni dual-band za bolje performanse i u najzahtevnijim okruženjima, kao i RDM i Ethernet podršku za obezbeđivanje nesmetanog rada sistema bez mogućnosti otkaza. Povrh svega, tu su i nove funkcionalnosti poput Data-Safe za korekciju greške i Invisi-Wire.

 

Wireless Solution kontinuirano i neumorno ulaže u istraživanje i razvoj i ima osmišljenu čitavu gamu proizvoda za budućnost. Ovim izražava nedvosmislenu nameru da zadrži lidersku poziciju u svetu bežične kontrole rasvete kojoj svedoči saradnja sa oko 50 OEM partnera koji u svoje rasvetne proizvode integrišu W-DMX™, kao i 500.000 proizvedenih jedinica. Pored proizvođača rasvetne opreme, saradnja se odnosi i na dizajnere rasvete i produkcijske kuće, sa ciljem da se želje i potrebe tržišta razumeju pravovremeno i na pravi način. Proizvodi ponosno nose oznaku “Made In Sweden”, jer ona predstavlja garanciju vrhunskog kvaliteta visoke pouzdanosti proizvoda ove švedske kompanije.

 

Za sve dodatne informacije, pozovite nas na 021/4720-556 ili nam pošaljite mail na nemanja.palalic@avlprojekt.rs.

 

Nazad na novosti