allsee_technologies_video_wall.jpg
Nazad na novosti

16.09.2021

Pouzdana Digital Signage rešenja iz Allsee Technologies

Osnovana u Velikoj Britaniji 2007. godine, kompanija Allsee Technologies se brzo razvila u vodećeg proizvođača digitalnih reklamnih ekrana sa impresivnim portfoliom klijenata. Moderna fabrika ima kapacitet proizvodnje od 2000 ekrana na dan čime je stalno rastućem globalnom tržištu u stanju da obezbedi dovoljne količine svojih proizvoda. A u proizvode spadaju digitalni reklamni ekrani, samostojeći digitalni posteri i ekrani osetljivi na dodir, kao i seamless ekrani od kojih se sastavlja video zid.

I pored zavidnog proizvodnog kapaciteta, uspeh ove mlade kompanije najviše počiva na fokusu na visok kvalitet proizvoda i posvećenost pojednostavljivanju novih, Digital Signage tehnologija kako bi je učinili dostupnom bilo kojem klijentu, bez obzira na veličinu biznisa ili industriju iz koje dolazi.

 

Oslanjajući se na sopstveno iskustvo u dizajnu i proizvodnji digitalnih displeja,  Allsee Technologies nudi kompletno rešenje – od hardvera do softvera – zadovoljavajući tako potrebe najrazličitijih komercijalnih okruženja. U ponudi se mogu naći sve veličine ekrana, od POS ekrana veličine 10" do video zida u konfiguraciji 10x10. Digital Signage rešenja iz njihove ponude počivaju na monitorima visokog osvetljaja i namenjeni su upotrebi 24/7 i, uz niz drugih tehničkih karakteristika, po potrebi mogu da budu i vodootporni onda kada su namenjeni za spoljnu upotrebu.  

 

GDE PRIMENITI ALLSEE DIGITAL SIGNAGE REŠENJA?

 

Retail industrija

Otkako postoje, maloprodajni objekti se trude da privuku i zadrže pažnju potencijalnih kupaca. U poređenju sa štampanim reklamnim materijalom koji se sve manje koristi, ako se koristi uopšte, Digital Signage rešenja omogućavaju kupcima da se istinski povežu sa brendom. Širok spektar rešenja je primenjiv u ovoj industriji: Android Advertising Display za prikazivanje novog promo videa ili displej visokog osvetljaja u izlogu prodavnice za privlačenje novih kupaca. Ažuriranja u realnom vremenu  omogućavaju trenutna inoviranja sadržaja koji se prikazuje, čak i kada je u pitanju mreža displeja u različitim prodavnicama jednog maloprodajnog lanca.

 

                             Allsee Technologies

 

Fast food restorani

 

Privlačenje pažnje je prioritet svih prioriteta u restoranima brze hrane. Digitalne table sa istaknutom ponudom sve više zamenjuju statične štampane menije. Na taj način restoran privlači i zadržava pažnju kupaca, te ih obaveštava o ponudama koje želi da promoviše. Prikazani sadržaj se trenutno ažurira bez dodatnih troškova za razliku od štampanog menija, što rezultira ogromnom uštedom.

 

Korporacije

 

 

 

Korporacije neretko nailaze na poteškoće kada je u pitanju interna komunikacija među zaposlenima. Zahvaljujući Digital Signage rešenjima zaposlenima je omogućeno da se osećaju uključenim u kompanijske tokove. Putem ovih displeja zaposleni se obaveštavaju o kompanijskim dostignućima, oglašavaju se poslovni i društveni događaji, plasiraju se podsticajne poruke i sl. Ista ova rešenja se mogu upotrebiti i tokom poslovnih sastanaka u vidu interaktivnih ekrana osetljivih na dodir usmerenih ka kolaboraciji svih učesnika i povećanju produktivnosti sastanaka.

 

    Allsee Technologies

 

 

Zdravstvena zaštita

 

Digital Signage rešenja menjaju način na koji zdravstvene ustanove komuniciraju sa osobljem i pacijentima. Postavljeni na raznim lokacijama unutar neke zdravstvene ustanove, predvorja, hodnike, parkinge, kantine i čekaonice, značajno mogu uticati na pacijentovu percepciju čekanja redukujući nivo stresa i anksioznosti ili poslužili kao sredstvo distrakcije u koji se kod njega mogu javiti.

 

Zabava

 

Kockarnice, bioskopi, zoološki vrtovi i tematski parkovi samo su neka od mesta za zabavu koja mogu da iskoriste pogodnosti Digital Signage rešenja. Ona svojim sadržajem mogu biti usmerena na ciljnu publiku, a mogu predstavljati i izvor dodatne zarade na osnovu zakupa reklamnog prostora od strane drugih kompanija.

 

Hotelijerstvo

 

Postavljen u predvorjima, hodnicima, barovima i restoranima Digital Signage predstavlja odličan način za informisanje i oglašavanje, a postavlja i standard pri uređenju prostora. Digitalni posteri od kaljenog stakla sa okvirom od aluminijuma daju elegantnu notu svakom prostoru. Na displejima se može prikazivati poruka dobrodošlice, informacije o lokalitetima koji se nalaze u blizini ili očekivanim dešavanjima, dok interaktivni Touch Screen-ovi mogu pomoći gostima da se orijentišu u samom objektu.

 

                        Allsee Technologies

 

Edukacija

 

Digital Signage displeji predstavljaju odličan izbor za obrazovne ustanove u svrhu prenošenja znanja. Interaktivni Touch Screen-ovi namenjeni su prezentacijama i podučavanju, dok se video zidovi postavljaju u holovima škola i predstavljaju polaznu tačku za sve studente i posetioce.

 

Banke

 

Digital Signage je koristan alat za prikazivanje marketinških poruka i pojednostavljivanje poslovanja banaka kroz održavanje lojalnosti kupaca. Rešenja poput LCD video zidova namenjena su za edukaciju i informisanje klijenata. Uz mogućnost prikazivanja slika i video zapisa, Digital Signage pomaže da se na živopisan način klijentima predstave bankarske usluge.

 

                        

 

Saobraćaj

 

Saobraćaj je jedna od prvih industrija u kojoj je Digital Signage uzeo maha. Obzirom na veliki broj putnika koji su u stalnoj potrazi za informacijama, ova rešenja su potrebna svuda, od autobuskih i železničkih stanica do aerodroma. Zahvaljujući ažuriranju sadržaja u realnom vremenu putnici se brzo i jednostavno informišu o dolascima i odlascima, kašnjenju i otkazivanju polazaka, najbližim hotelima, dozvoljenom prtljagu i slično.  Digital Signage optimizuje doživljaj putnika, ali može predstavljati i prostor za oglašavanje.  

 

Sportski centri

 

Digitalni displeji mogu informisati i animirati članove teretane dok vežbaju. Glavno mesto za Digital Signage svakako predstavljaju recepcije sportskih objekata. U prostoru sa spravama za vežbanje može se prenositi live TV program ili video snimci koji dodatno motivišu vežbače. Digital Signage može pomoći u stvaranju zabavne atmosfere u teretani, čineći je mestom gde će ljudi poželeti ponovo da dođu.

 

Za više informacija o Allsee Technologies rešenjima koja mogu unaprediti Vaš biznis pišite nam na info@avlprojekt.rs ili nas pozovite na 021/4720-556.

Foto: Allsee Technologies

Nazad na novosti