grandMA3 onPC command wing XT
Nazad na novosti

14.07.2020

Najsvestranija rasvetna konzola - grandMA3 onPC command wing XT

MA Lighting lansirao je novog člana grandMA3 onPC serije proizvoda - grandMA3 onPC command wing XT. Uz grandMA3 onPC softver koji je već instaliran na ugrađenu MA matičnu ploču, grandMA3 onPC command wing XT nudi 4.096 parametara - samo dodajte jedan, a najviše četiri touchscreen ekrana, i spreman je za rad.

grandMA3 onPC command wing XT izuzetno je svestrano rešenje namenjeno manjim i srednjim instalacijama i šou performansima, za strimovanje u studiju, kao i za preprogramiranje i backup na putu. Izgrađen je prema ustaljenim najvišim hardverskim i softverskim standardima kvaliteta koji se primenjuju na celokupni asortiman grandMA3 proizvoda osiguravajući na taj način benefite korisnika. grandMA3 onPC command wing XT je savršena opcija za nove MA korisnike, kao i za iskusne MA majstore.

 

Kao član porodice grandMA3, grandMA3 onPC command wing XT koristi isti korisnički interfejs kao i ostale grandMA3 konzole. Samim tim, ovaj uređaj omogućava novim korisnicima da nauče MA korisnički interfejs od samog početka i da se kasnije s lakoćom prebace na druga rešenja i druge grandMA3 konzole. Štaviše, benefiti novih korisnika ogledaju se i kroz besplatne obuke i vebinare koje MA nudi kako bi što pre nadogradili svoje veštine.

 

grandMA3 onPC command wing XTIskusni MA korisnici mogu zadržati svoj provereni radni proces i osloniti se na ovo rešenje gde god je fizički teško koristiti “pravu” grandMA3 konzolu. grandMA3 onPC command wing XT im omogućuje da neometano programiraju, reprodukuju ili bekapuju u grandMA3 svetu. Kao što se podrazumeva, 24/7 MA podrška korisnicima širom sveta obezbeđena je i za grandMA3 onPC command XT.

S 10 motorizovanih fadera, 40 fizičkih plejbekova, 16 dodeljenih x-tastera i namenskim glavnim odeljkom za reprodukciju grandMA3 onPC command wing XT pruža obilje mogućnosti reprodukcije.

 

Zahvaljujući grandMA3 onPC command wing XT-u koji sadrži komandni odeljak grandMA3 konzole, nikada nije bilo lakše koristiti grandMA3 onPC softver. Korisniku su dostupni svi ulazi i izlazi grandMA3 konzole. DMX, Midi, Ethernet, Timecode i Remote control direktno su dostupni sa konzolom. Uz sve to, ona poseduje četiri pojedinačna izlaza za monitor koji korisnicima omogućavaju da je prilagode prema svojim potrebama.

 

grandMA3 onPC command wing XTGrandMA3 onPC command wing XT pruža maksimalan broj dostupnih parametara za grandMA3 onPC rešenja: 4.096 parametara sa 2 DMX output-a i 2 x Ethernet Gigabit konektora za DMX preko Ethernet protokola. Ukupno 1.024 DMX kanala mogu se dodeliti bilo kom fizičkom DMX izlazu ili preneti preko MA-Net-a, sACN-a ili Art-Net-a.

 

 

 

 

Postoje tri izbora za onPC rešenja: grandMA3 onPC command wing XT, koje je ultimativno rešenje grandMA3 onPC konzole, grandMA3 onPC command wing, koje nudi vrhunsko grandMA3 rešenje za mobilne uređaje, i grandMA3 onPC xPort nodovi, koji nude najisplativije i najefektnije DMX output rešenje za softversku kontrolu.

 

 

Izvor i fotografije: MA Lighting

 

Nazad na novosti