Symetrix logo
Nazad na novosti

12.10.2020

Symetrix - novi član distributerskog portfolia AVL Projekta

Američka kompanija Symetrix, sa sedištem u Sijetlu, država Vašington, bavi se proizvodnjom profesionalnih audio procesora za primenu u fiksnim instalacijama, televizijskim studijima i na događajima uživo.

Nastala je u studiju za snimanje još 1976. sa namerom da se bavi dizajnom i proizvodnjom audio alata koji će omogućiti kreiranje vrhunskog zvuka. U godinama koje su usledile i koje je obeležio rast i promene u AV industriji, rastao je i menjao se i Symetrix. Ono što se nikada nije promenilo je cilj poslovanja, a on je stvaranje inspirativnih AV korisnička iskustva.

 

Symetrix proizvodi

 

Kompanija se bavi proizvodnjom profesionalne audio opreme i digitalnih audio tehnologija, odnosno high-end DSP audio procesora.

 

Symetrix

 

Symetrix proizvodi se veoma često mogu pronaći u srcu konferencijskih sistema u kojima upravljaju najnovijim AEC (acoustic echo cancellation) algoritmima; na stadionu ili aerodromu gde miksuju stotine audio kanala; u pozorištima ili muzičkim dvoranama gde optimizuju i usklađuju audio sisteme.

Fleksibilnost koju omogućava otvorena arhitektura Symetrixovih DSP proizvoda je bez premca i kao takva pruža dizajnerima sistema, tehničarima i inženjerima alate pomoću kojih će obraditi, rutirati i kontrolisati audio signala u gotovo svakoj primeni.

 

Stalno se rukovodeći inovacijom, Symetrix je bio prvi DSP proizvođač koji je integrisao Dante mrežni audio. Njihovi vlasnički zaštićeni algoritmi za automatsko miksanje, poništavanje eha i detekciju ambijentalne buke najbolji su u klasi i uživaju poverenje AV profesionalaca širom sveta.

 

U narednim nedeljama, pisaćemo o pojedinačnim Symetrix proizvodima kako bismo vam približili njihove tehničke mogućnosti, ali i kvalitet i pouzdanost koji odlikuje svaki od njih.

 

Nazad na novosti