SD12TStraightOn.jpg
Nazad na novosti

06.10.2021

DiGiCo SD12T softver za pozorišta

Novi DiGiCo “T” softver za pozorišta namenjen je SD12 konzoli koja je zahvaljujući svojim performansama zauzela važno mesto u svetu live zvuka.

Uz moćni hardver i Stealth digitalni procesing funkcionalnost SD12T miksera rekonfigurisana je tako da omogućava korišćenje specijalizovanih alata za pozorišno programiranje.

SD12T mikser opremljen je sa 96 ulaza, 48 izlaza i 12x8 matricom, kao i fleksibilnom nadogradivom I/O strukturom koja uključuje dva DMI slota za kartice što je čini savršenom za nadogradnju formatima kao što su analogno proširenje, Dante i Waves SoundGrid.

Lokalni I/O deo konzole SD12 opremljen je sa 8 mikrofonskih - linijskih ulaza i izlaza, 8 mono AES/EBU, 2 MADI ulaza/izlaza i opcionim Optocore formatom za proširenu Rack konekciju.

 

DiGiCo

 

 

Prema rečima ambasadora brenda DiGiCo Dena Pejdža, “T” konzole su neverovatno popularne budući da su namenjene specifičnostima pozorišnih produkcija. Na ovaj način DiGiCo pozorišni korisnici, naročito oni koji rade na regionalnim turnejama, zadovoljili su potrebu za novim efektivnim mikserom kojeg karakterišu niski troškovi. Uz dodavanje specifičnih softverskih alata za pozorište, SD12 mikseta sada omogućava isti skup funkcija kao i ostali “T” modeli.

 

Ukoliko ste zainteresovani da se bliže upoznate sa mogućnostima DiGiCo konzole SD12, kao i “T” softvera za pozorišta, kontaktirajte nas telefonom na 021 4720 556 ili nam pišite na info@avlprojekt.rs.

Nazad na novosti