bubblebee_industries
Nazad na novosti

22.12.2020

Bubblebee Industries mikrofonski dodaci

Deo naše ponude od nedavno predstavljaju i proizvodi danske kompanije Bubblebee Industries koja se od 2011. godine trudi da učini da „zvuk zvuči bolje“. Kako? Proizvodeći visoko kvalitetnu zaštitu od vetra za mikrofone, kao i druge audio dodatke za produkciju zvuka tokom snimanja na terenu, na sportskim i događajima uživo i u broadcast-u.

Snimiti zvuk često znači zabeležiti ga u izazovnim okruženjima gde je poverenje u opremu zbog njene pouzdanosti najvažnija stvar na svetu. Bubblebee zaštite od vetra za mikrofone ne samo da izgledaju dobro i jednostavne su za korišćenje, već su i u tehničkom smislu najbolje u očuvanju verodostojnosti zvuka koji dolazi iz mikrofona dok ga istovremeno štite od buke koju proizvodi vetar.

 

Osnivač kompanije Bubblebee Industries, Pol Mejer, veteran miksanja zvuka za TV produkcije, potiče iz vetrovite Danske i kaže: “Oduvek sam bio strastven u produkciji i uživanju u najboljem mogućem zvuku. Zato sam morao sam da napravim svoj Windbubbles za lavalier mikrofone, jer oni koji su tada bili dostupni na tržištu jednostavno nisu bili dovoljno dobri, pored toga što su bili neatraktivni i pomalo nezgrapni za korišćenje.”

 

U proizvodnom portfoliju ove kompanije mogu se pronaći različiti modeli zaštita od vetra, držači kablova, skrivači lavalier mikrofona, trake za lepljenje bubica. Većina njihovih proizvoda je univerzalno namenjena mikrofonima različitih proizvođača, a postoje i oni koji su specijalno dizajnirani za mikrofone konkretnog proizvođača mikrofona.

 

Svaki od svojih proizvoda Bubblebee testira pre puštanja u prodaju i veoma je ozbiljan u tom pogledu. Detaljnim testiranjem koje sprovode u svojoj laboratoriji žele da osiguraju najbolji mogući kvalitet, čak i na polju hipoalergenskih karakteristika kada je reč o trakama koje se lepe na ljudsko telo.

Potvrdu kvaliteta kojem su posvećeni dobili su 2015. godine osvojivši NAMM TEC AWARD za d:screet™ Necklace Microphone (mikrofonsku ogrlicu), osmišljenu i dizajniranu pod licencom DPA Microphones.

 

Za sve dodatne informacije o ponudi BubbleBee Industries dodataka za mikrofone pišite nam na info@avlprojekt.rs ili nas pozovite na 021/4720-556.

Foto: bamfsound.com

Nazad na novosti