Aten CS1953
Nazad na novosti

02.02.2021

ATEN CS1953 desktop KVM svič

CS1953 je prvi USB-C DisplayPort hibridni KVMP™ svič sa 3 porta, koji se uklapa u ergonomski dizajn svake radne površine, te svojim performansama olakšava posao radnih stanica i poboljšava njihovu ukupnu produktivnost.

ATEN CS1953 desktop KVM switch je uređaj koji deli resurse tri računara tako što omogućava da jedan laptop (ili tablet, smartphone) preko USB-C konektora deli periferne uređaje (miš, tastatura, 4K monitor, štampač, kamera, USB memorija) sa još dva računara priključena preko DisplayPort (DP) i USB 3.1 konektora.   

 

Ovaj korisni uređaj omogućava 4 načina za menjanje pristupa priključenim računarima, i to putem:

 

- tastera na uređaju,

- žičnog daljinskog selektora koji se dobija uz uređaj,

- miša (tj. trećeg tastera točkića) i

- hotkey komande (predstavlja softverski definisanu komandu koja se dodeljuje nakon što se stisnu određeni tasteri na uređaju, npr. funkcija CRTL+C koja omogućava kopiranje sadržaja)

 

ATEN CS1953

ATEN CS1953 KVM svič je u potpunosti plug&play rešenje, jer se prilikom priključenja novog korisnika, odnosno laptopa, resursi druga dva računara i periferije odmah dele.

 

Uređaj takođe omogućava punjenje baterije laptopa preko USB-C priključka i 4K rezoluciju za prikaz sadržaja na monitoru.

Brzina prenosa podataka iznosi do 5Gbps.

 

 

Korišćenjem ATEN CS1953 KVM sviča na veoma lak i efikasan način povećava se produktivnost na radnom mestu, što ga čini odličnim alatom za rad svakog pojedinca čiji je posao vezan za upotrebu laptopa (IT industrija - programeri, marketinški i finansijski stručnjaci - analitičari, inženjeri, kreatori multimedijalnih sadržaja, medicinski radnici i drugi).

Ilustracije: Aten

Nazad na novosti