Sony BRAVIA BZ40J
Nazad na novosti

12.02.2021

BRAVIA 4K FW-100BZ40J i FW-32BZ30J profesionalni monitori

Sony je proširio liniju BRAVIA 4K HDR profesionalnih monitora sa dva nova, pažljivo osmišljena modela koja nude izvanredan kvalitet slike i poboljšanu funkcionalnost zahvaljujući moćnom sistemu zasnovanom na platformi sa čipovima.

 

I ove dve nove moćne solucije za profesionalnu primenu, 100-inčni monitor FW-100BZ40J i 32-inčni monitor FW-32BZ30J odlikuju se dokazanim Sony kvalitetom slike zahvaljujući visokokvalitetnom procesoru slike, jednostavnošću upotrebe i specijalizovanom dizajnu. Optimizovani su za upotrebu u profesionalnom okruženju kao što su korporacije, visokoškolske ustanove, hoteli i maloprodajni objekti; od malih do velikih prostora. Dodatne nove funkcije poput Pro moda za prilagođena podešavanja, IP kontrole i “mirroring” funkcije poboljšavaju fleksibilnost u različitim poslovnim situacijama.

 

„Sa monitorima kao dominantnim načinom za vizuelno povezivanje sa ljudima radi saopštavanja važnih informacija, proširili smo našu dinamičnu liniju BRAVIA displeja sa dve nove veličine koje upotpunjuju našu postojeću ponudu i zadovoljavaju manje ili veće potrebe“, rekao je Thomas Issa, Corporate Solutions Marketing Manager kompanije Sony Professional Solutions Europe. „Ovi monitori kombinuju slike bez premca, novu moćnu SoC platformu za bolje korisničko iskustvo, prilagodljive režime podešavanja, kao i novi dizajn optimizovan za profesionalce.“

 

          Sony BRAVIA BZ40J

 

Novi modeli sadrže isti visokokvalitetni procesor slike kao i Sony BRAVIA televizori koji pružaju vrhunski kvalitet slike u 4K rezoluciji. FW-100BZ40J stvara impresivne slike koje kombinuju neverovatne boje, kontrast, jasnoću i glatko izmenjivanje pomoću novog XR procesora. Procesor koristi kognitivnu inteligenciju koja može istovremeno da analizira niz elemenata na slici, baš kao što to rade naši mozgovi. Model takođe postiže visoku luminaciju od 600 nita (najčešća), odnosno 940 nita (najviša) pomoću Full Array Local Dimming pozadinskog osvetljenja idealnog za Digital Signage.

 

FW-32BZ30J poseduje X1 procesor za isporuku izvanredne 4K slike. TRILUMINOS tehnologija displeja pruža širok spektar boja za prirodnije i realističnije slike, čak i kada su u pitanju mali prostori.

 

Platforma Sistem na čipu (SoC) i Android OS omogućavaju efikasniji rad aplikacija. Unapređeni korisnički interfejs omogućava jednostavan rad komercijalnim korisnicima. Profesionalni BRAVIA displeji poseduju jedinstvenu B2B platformu, obezbeđujući kupcima i sistem integratorima instalaciju displeja sa istim korisničkim interfejsom. Pored toga, oba modela podržavaju 5 GHz Wi-Fi access point i nude ugrađeni “soft AP” za direktno povezivanje bežičnih uređaja na displej.

 

Dva nova modela su jednostavna za upotrebu, podešavanje i ugrađivanje u postojeće radno okruženje. Pro mod omogućava korisnicima da fino prilagode postavke displeja uzimajući u obzir potrebe specifičnog okruženja, poput korporacija, obrazovanja, hotela ili maloprodajnih prostora. Mogućnost IP kontrole omogućava jednostavnu instalaciju BRAVIA FW-100BZ40Jputem podrške ključnih partnera, uključujući Crestron, Extron i Kramer. Osim toga, Sony BRAVIA monitori su jedini profesionalni monitori koji imaju integrisanu “mirroring” funkciju kroz ugrađeni Chromecast™ i Apple AirPlay 2, pružajući tako jednostavnu, brzu i neometanu vezu sa korisnikovim uređajem. Uz AirPlay 2 korisnici mogu da strimuju, kontrolišu i dele svoj omiljeni sadržaj direktno sa iPhone-a, iPad-a ili Mac-a na displej.

 

Monitori poseduju sofisticirani dizajn kreiran u svrhu poslovanja. Četvorostrani robusni aluminijumski bezeli FW-100BZ40J su simetrični, dok drška za nošenje omogućava jednostavnost  prenošenja. FW-32BZ30J se odlikuje pametnim dizajnom sa delom za uredno skrivanje kabela.

 

Za više informacija o opisanim modelima profesionalnih monitora i njihovoj dostupnosti, kao i o drugim SONY profesionalnim proizvodima, kontaktirajte nas kao ovlašćenog distributera putem e-mail adrese info@avlprojekt.rs ili na broj telefona 021/4720-556.

 

Foto: Sony

 

Nazad na novosti