Televic Confidea Flex G4
Nazad na novosti

04.03.2021

Bežično Televic Conference audio rešenje – nova budućnost moderiranih sastanaka

Tokom prethodne godine svi smo i te kako postali svesni da je prilikom organizovanja bilo koje vrste sastanka, oštar, jasan i neometan zvuk od suštinske važnosti za fokusiranost i produktivnost. Zbog toga Televic Conference, vodeći proizvođač inovativnih rešenja za sastanke, uvodi Confidea® FLEX G4 wireless - potpuno novi asortiman rešenja za bežične konferencije.

Ovo njihovo najnovije i vodeće rešenje nudi nenadmašnu fleksibilnost kada je broj učesnika u pitanju, te mogućnost konferencijskih sastanaka u najrazličitijim prostorijama i konfiguracijama koje su 100% bežične i pouzdane.

 

Fleksibilnost na prvom mestu

 

Kako se konferencije sve češće organizuju u iznajmljenim i višenamenskim prostorima, Confidea FLEX G4 wireless rešenje dizajnirano je tako da omogući brzo i jednostavno postavljanje. Čitav sistem staje u kompaktno i lako prenosivo kućište. Opcije koje omogućavaju pametan pristup učesnicima koji se nalaze na licu mesta, kao i onima koji učestvuju online, olakšavaju organizaciju sastanaka tokom trajanja aktuelne pandemije Covid-19.

 

Potpuna bežična pouzdanost

 

Televic Confidea Flex G4

 

Televic Conference je s pravom nazvao svoje rešenje četvrte generacije “najboljim bežičnim konferencijskim sistemom u klasi”. Zasnovan na standardnoj WiFi5 tehnologiji, sistem koristi kombinaciju naprednih tehnika za poboljšanje kvaliteta pouzdanosti prijema signala. Ovo rezultira stabilnošću koja je jedinstvena na tržištu bežičnih konferencija.

 

 

Pametno upravljanje autonomijom baterije

 

Obzirom da je dizajniran sa idejom o lakoj prenosivosti na umu, wireless Televic Confidea FLEX G4 neće dozvoliti da se vek trajanja baterije na bilo koji način umeša u tok produktivnog sastanka. Svaka bežična jedinica dolazi sa kompaktnom Li-ion baterijom koja omogućava 12 sati autonomije uz 2-časovno punjenje. Za produženje vremena rada, u dvostruku pregradu se može dodati još jedna baterija kako bi se trajanje sastanka udvostručilo na 24 časa. Uređaj može da radi sa standardnim USB-C punjačem.

 

Kreirano za bezbednu upotrebu

 


Televic Conference Confidea Flex G4

 

 

Uz Confidea FLEX G4 wireless sastanci ostaju privatni i poverljivi. Napredna WPA2 Enterprise enkripcija i potvrda identiteta pojedinačnih jedinica samo su neke od karakteristika koje čine ovaj uređaj jednim od najsigurnijih rešenja na tržištu.

 

 

 

Dizajn

 

Gledano sa dizajnerske strane, rešenje je unapređena verzija svog žičnog prethodnika za koji su članovi žirija Red Dot nagrade rekli: „Ovaj konferencijski uređaj dizajniran je tako da bude lak za upotrebu. Njegov pažljivo promišljen koncept garantuje dobro organizovane sastanke.“

 

O proizvođaču

 

Televic Conference proizvodi najinovativnije sisteme za sastanke sa moderatorom. Njegova kompletna ponuda konferencijskih rešenja pojednostavljuje donošenje odluka tako što poboljšava iskustvo učestvovanja na sastanku. Kristalno čistim zvukom, besprekornim video zapisima i jasnim fokusom sastanci postaju efikasniji. Od najvećih međunarodnih institucija, preko lokalnih parlamenata i gradskih veća, sve do sala za sastanke – Televic Conference omogućava uspešnu organizaciju sastanaka širom sveta.

 

Za više informacija posetite www.televic-conference.com, web.televic-conference.com/flex-eng ili kontaktirajte nas kao ovlašćenog distributera Televic Conference rešenja putem e-mail adrese info@avlprojekt.rs ili broja telefona 021/4720-556.

 

Izvor: Televic Conference

Nazad na novosti