Wireless Solution G6
Nazad na novosti

08.04.2021

Wireless Solution lansirao novu generaciju bežičnih DMX proizvoda G6

Švedska kompanija Wireless Solution, poznata po svojoj W-DMX paleti proizvoda, početkom ove godine najavila je novu generaciju BlackBox-ova predstavljanjem modela G6.

 

Uz integrisanu najmoderniju tehnologiju, novi G6 modeli obuhvataju potpuno nove funkcionalnosti i komunikacione protokole, uključujući ArtNet i Streaming ACN putem WiFi veze, RDM podršku svih modela, Bluetooth vezu za konfiguraciju i ažuriranja softvera, kao i potpunu kompatibilnost sa LumenRadio CRMX tehnologijom.

Sa novim G6 modelima bežični DMX je otišao korak dalje uvodeći zvaničnu podršku za WiFi i Bluetooth, kao i za LumenRadio CRMX tehnologiju. Dugi niz godina radilo se na rešenju vezanom za opšti bežični DMX standard u sferi entertainment rasvete, te je uvođenjem kompatibilnosti između W-DMX i CRMX kupcima ponuđena prva prava DMX usaglašenost.

 

Sa W-DMX i CRMX tehnologijom Wireless Solution je dobio jedinstvenu mogućnost da stvori istinski globalni standard za bežični DMX. Svoj dalji rad će usmeriti ka svojim kupcima kako bi im se olakšala upotreba bežičnog DMX-a u radu, nezavisno od toga čiju opremu koriste. Takođe će nastojati da omogući puštanje uređaja u rad i promenu postavki uz minimalan napor.

 

Wireless Solution je u poslednjih 15 godina razvojem pouzdane i inovativne kontrole bežičnog osvetljenja u velikoj meri doprineo transformaciji lighting industrije. Proizvodi ove kompanije, poznati i kao W-DMX, danas su neophodni kada su u pitanju live događaji, pozorišta i arhitektualna rasveta, odnosno u svakom okuženju gde je potrebna studijska rasveta. Uz spoj iskustva i stručnosti na polju bežične komunikacije i inženjeringa, Wireless Solution nastavlja da ulaže u svoje W-DMX proizvode kako bi njihovi kupci zauzvrat bili bolje opremljeni za ispunjavanje budućih zahteva svojih klijenata.

 

Wireless Solution, osnovan 2003. godine, proizvođač je bežične opreme za kontrolu osvetljenja za krajnje korisnike i OEM partnere. Za više informacija o proizvodima ove kompanije pišite nam kao ovlašćenom distributeru na info@avlprojekt.rs ili nas pozovite na 021/4720-556.

 

Foto: Wireless Solution

Nazad na novosti