4466-88-title-square-1200x1200-wzdL.jpg
Nazad na novosti

11.05.2021

Danski DPA Microphones danas lansira dva nova headset mikrofona

DPA Microphones danas (11. maja 2021.) lansira 2 nova proizvoda - 4466 CORE omnidirekcioni i 4488 CORE direkcioni headset mikrofon. Ova nova rešenja, bazirana na dizajnu revolucionarnih 6066 subminijaturnih headsetova, poseduju popularnu DPA mikrofonsku kapsulu od 5mm. Garantuju sigurnost, trajnost i fleksibilnost neophodne za upotrebu u pozorištu, na televiziji, tokom verskih obreda i na korporativnim konferencijama.

Sa one-size-fits-all jedinstvenim dizajnom i podesivom visinom i dužinom nosača, 4466 i 4488 headsetovi odgovaraju veličinama glave. Jedinstveni sistem prianjanja u tri tačke (iznad, ispod i iza uha) obezbeđuje veći nivo sigurnosti, dok fleksibilne zakačke za uši pružaju kontinuiranu udobnost i pri dugotrajnoj upotrebi.

 

 

„Naši kupci već neko vreme traže od nas da ponudimo tržištu naše najnovije male headsetove sa izuzetno cenjenim mikrofonskim kapsulama od 5 mm“, kaže DPA Menadžer proizvoda Rene Mørch. „Namenskim dizajnom nosača i sistema zaključavanja, headsetovi mogu da se prilagode bilo kojoj veličini glave sa samo jednom dužinom nosača. Ovo čak važi i za opciju direkcionog headseta za kojeg je važno da bude pravilno postavljen. Dodavanjem modela 4466 i 4488, korisnici sada imaju pristup širokom spektru rešenja koja će zadovoljiti još i veću raznolikost potreba istovremeno zadržavajući tipično jasan i transparentan DPA zvuk, koji rezultira visokom razumljivošću govora.“

 

 

Pored toga, novi headsetovi imaju iste zamenljive opcije kablova i nosača, kao i 6066 Subminiature headset. To uključuje upravljanje kablom od 90 stepeni na vratu. Okvir headseta, nosač i kapsula imaju nereflektujuću površinu kojom se postiže neupadljivost i olakšava rad snimateljskih ekipa. Uz visokokvalitetan i profesionalni izgled, 4466 i 4488 su dostupni u standardnim crnim i bež opcijama, dok će smeđa verzija uskoro biti dostupna.

 

                                               

 

U narednim danima pisaćemo o pojedinačnim proizvodima i njihovim primenama, a do tada pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa novim headsetovima. 

Nazad na novosti