spotlight_.jpg
Nazad na novosti

30.03.2022

Spotlight – novi član našeg distributerskog portfolia

Italijanska kompanija Spotlight osnovana je 1969. godine i danas predstavlja jednog od lidera u dizajnu i proizvodnji profesionalne rasvete namenjene kulturi, arhitekturi i svetu zabave.

Spotlight nudi širok asortiman profesionalnih rasvetnih tela inovativnog i kompaktnog dizajna namenjenih za pozorišta, operske kuće, televizijska i fotografska studija, gluve sobe, koncerte, prodavnice, muzeje, crkve i druge sakralne objekte, klubove, hotele, izložbene i kongresne sale i auditorijume.

Tokom više od pet decenija uspešnog poslovanja kompanija je sarađivala sa renomiranim imenima na nacionalnom i internacionalnom nivou, od najpoznatijih pozorišta i muzeja u svetu do velikih brendova visoke mode, kao što su: Bijenale u Veneciji, Rembrantov muzej u Amsterdamu, Bоljšoj teatar u Moskvi, Olimpijske igre u Pekingu, Muzej voštanih figura u Seulu, Australian Fashiоn Week.  

 

Zahvaljujući pouzdanoj tehnološkoj ekspertizi Spotlight je sinonim za proizvode visokog kvaliteta i ekskluzivnog, besprekornog dizajna. Svaki pojedinačan proizvod razvijen je od strane tima najboljih inženjera koji streme ka konstantnim inovacijama radi dostizanja najvišeg mogućeg kvaliteta i pouzdanosti. Proizvodnja svih uređaja i njihovih sastavnih delova iz Spotlight asortimana odvija se u celosti u Italiji.

 

U svom proizvodnom programu ova kompanija nudi:

 

- instalaciona LED rasvetna tela: fresnel, profilna, followspot, ciklorame, pinspot, kao i PC (Plano-Convex) reflektore sa prizma-konveksnim sočivom i podesivim optičkim zumom za potrebe mekog i akcentnog osvetljenja;

- širok spektar rešenja za DMX motorizovane i pole-operated sisteme.

 

LED reflektori opremljeni su COB diodama, potpuno su flicker-free, a odlikuju se i bešumnim radom. Više o tehničkim detaljima pojedinačnih proizvoda moći ćete da saznate u nekom od naših narednih tekstova.

 

Za sve dodatne informacije o Spotlight asortimanu pozovite nas na 021/4720-556 ili nam pišite na nemanja.palalic@avlprojekt.rs. Njihove performanse uz prethodnu najavu sa zadovoljstvom ćemo Vam demonstrirati u našoj demo sobi.

Nazad na novosti