pivokosa_1.jpg
Nazad na novosti

30.06.2022

Chauvet Cast Panel reflektori za Pivokosu

Popularna jutjuberka Pivokosa dala je svojim vlogovima novi šmek uz Chauvet Cast Panel reflektore.

Chauvet Cast Panel

 

Simpatična Novosađanka Tijana Ivković Pivokosa poznata je široj publici po emisiji "Dnevnjak". Poslednjih godina svoju pažnju i trud usmerila je ka izgradnji kulinarskog YouTube kanala. Uz znanje i iskustvo o video produkciji koje je stekla na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, Tijana je svoju veliku ljubav prema kuvanju uspela da pretoči u izuzetno popularan YouTube kanal koji ima gotovo 70.000 pratilaca. Publika ovog kanala broji pripadnike oba pola svih generacija, a njeni novi snimci sa nestrpljenjem se čekaju svakog nedeljnog jutra u 10 časova. 

 

Kako je igrom slučaja Pivokosa koleginica s klase našeg dizajnera svetla Nemanje, obradovali smo se što smo dobili priliku da sarađujemo sa njom. Ništa verodostojnije ne govori o upotrebnoj vrednosti nekog proizvoda od stručne i relevantne osobe koja će ga uzeti, koristiti i osvedočiti o njegovim performansama.

 

I tako su se u rukama naše vredne i talentovane Pivokose našla dva sjajna Chauvet reflektora namenjena baš za ovu svrhu!

 

                                         

 

Reč je o  Chauvet Cast Panel reflektorima, veoma praktičnim i laganim rasvetnim telima namenjenim upravo vlogerima i malim produkcijama. Oni predstavljaju kompletno rešenje osvetljenja za snimanja ili bilo koju drugu situaciju gde je potrebno koristiti kameru. Visoka PWM frekvencija osigurava flicker-free rad, dok uklonjivi filter proširuje i omekšava svetlosni izvor. U jednom pakovanju nalaze se dva reflektora sa klapnama, dva stativa, dve torbe za lakše nošenje i dva napajanja. Paneli poseduju mogućnost rada na baterije koje se prodaju van ovog paketa, te se mogu koristiti i u okruženju gde nema pristupa izvoru električne energije.

Ono što se Tijani najviše svidelo kod ovih reflektora jeste jednostavno upravljanje temperaturom svetla. Odvojena kontrola toplih i hladnih LED dioda omogućila joj je   fino podešavanje bilo koje temperature boje svetla u rasponu od 2700 - 8000K, te da pri snimanju portreta koristi hladnije, a za hranu toplije boje. Budući da se u jednom pakovanju dobijaju dva reflektora, lako je rešila postavku glavnog svetla tokom snimanja, kao i pozadinskog svetla.

Specijalno dizajnirane torbe olakšavaju transport Cast Panela sa jedne lokacije na drugu, dok klapne omogućavaju još bolje i preciznije usmerenje svetlosnog snopa.

 

Reflektori su se svideli i Pivokosinoj mami Bubi koja je na svom YouTube kanalu podelila impresije o „pojačanju“ u kuhinji.

 

                                         

 

AVL Projekt ekskluzivni je distributer Chauvet proizvoda za našu zemlju.

 

Za sve dodatne informacije o Cast Panel reflektorima, kao i ostalom asortimanu ove kompanije pozovite nas na 021/4720-556 ili nam pišite na nemanja.palalic@avlprojekt.rs.

 

Uz prethodnu najavu sa zadovoljstvom ćemo Vam organizovati prezentaciju i testiranje ovih proizvoda u našoj demo sobi.

Nazad na novosti