dvd_plus_1-YZQz.jpeg
Nazad na novosti

31.08.2022

MA Lighting pultovi za DVD Plus iz Skoplja

DVD PLUS je makedonska rental kompanija koja se bavi iznajmljivanjem AV opreme za koncerte, festivale, TV emisije, promocije, kao i realizacijom kulturnih, edukativnih i korporativnih događaja. Danas iza nje stoji veliki broj uspešnih događaja, mnoštvo zadovoljnih klijenata i pozitivnih reakcija publike.

MA Lighting

 

Zbog potrebe za pouzdanijim i inovativnijim rešenjem u kreiranju rasvetnog dizajna, kao i zbog čestih gostovanja stranih izvođača u Makedoniji koji zahtevaju korišćenje MA Lighting proizvoda i sistema, DVD Plus se nedavno odlučio za inoviranje raspoložive rasvetne opreme. Tako su sada svestrani i praktični rasvetni pultovi grandMA3 onPC command wing XT i grandMA3 onPC fader wing postali deo DVD Plus ponude.

 

grandMA3 onPC serija rasvetnih konzola nudi mogućnost kontrole do 4.096 parametara u okviru sistema koristeći isti korisnički interfejs kao i grandMA3 pult. Kreirana je prema najvišim hardverskim i softverskim standardima kvaliteta koji se primenjuju na celokupni asortiman grandMA3 proizvoda, čime su benefiti i zadovoljstvo našeg klijenta zagarantovani.  

 

MA Lighting

 

grandMA3 onPC command wing XT je odlična opcija kako za nove MA korisnike, tako i za iskusne MA majstore, sa ugrađenim “računarom“. Koristeći isti korisnički interfejs kao i ostale grandMA3 konzole, grandMA3 onPC command wing XT omogućava novim korisnicima da nauče MA korisnički interfejs od samog početka, što im olakšava kasniji prelazak na korišćenje drugih grandMA3 pultova. Uz grandMA3 onPC command wing XT koji sadrži komandni odeljak grandMA3 konzole korišćenje grandMA3 onPC softvera lakše je nego ikada pre, a klijentu je omogućeno korišćenje svih ulaza i izlaza grandMA3 pulta. DMX, MIDI, Ethernet, TimecodeRemote control direktno su dostupni sa konzolom, kao i četiri pojedinačna izlaza za monitor koja omogućavaju podešavanje prema konkretnim potrebama. grandMA3 onPC command wing XT omogućava neometano programiranje, reprodukovanje i backup-ovanje u grandMA3 svetu. Uz pomoć 10 motorizovanih fadera, 40 fizičkih plejbekova, 16 dodeljenih x-tastera i namenskog glavnog odeljka za reprodukciju pruža obilje mogućnosti reprodukcije. Takođe, i za ovu grandMA3 rasvetnu konzolu obezbeđena je 24/7 podrška.

 

MA Lighting

 

grandMA3 onPC fader wing predstavlja izvrsno hardversko rešenje sa 40 odvojenih playback-ova sa 10 motorizovanih fadera i 20 rotacionih enkodera. Pored dodatnih fadera, raspolaže opcijom proširenja kontrole parametara onPC sistemu za još 2048 parametara sa limitom sistema od 4096 parametara. Može se povezati preko USB kabela direktno na računar sa grandMA3 onPC softverom, čime se dobija mala i kompaktna stanica za reprodukciju sa dva ugrađena DMX porta za kontrolu. 

 

MA Lighting

 

Nakon isporuke MA Lighting pultova održali smo napredni licencirani MA trening tehničkim licima iz DVD Plus-a za rad na ovim konzolama kako bi iskoristili sve njihove mogućnosti na najbolji mogući način.

 

Kombinacijom grandMA3 onPC command wing XT konzole i grandMA3 onPC fader wing-a obezbeđena je potpuna fleksibilnost u radu dizajnera svetla, te brojne mogućnosti koje će unaprediti kvalitet organizovanja i izvođenja raznih događaja, pomoći umetnicima da se bolje kreativno iskažu, a publici garantovati momente za pamćenje.

Nazad na novosti