blackmagic_design.jpg
Nazad na novosti

17.03.2023

Blackmagic Design – lider kreativne video revolucije

Blackmagic Design je australijska kompanija osnovana ne tako davne 2001. godine. Ipak, za kratko vreme je uspela da naraste do pozicije jednog od vodećih svetskih inovatora i proizvođača kreativne video tehnologije. Pre svega zato što im je filozofija osvežavajuća i jednostavna – pomoći pravoj kreativnosti da procveta. Sa bogatim iskustvom u visokokvalitetnom telecineu, filmu i postprodukciji i pravom strašću za savršenstvom, Blackmagic se namerio da zauvek promeni industriju.

Blackmagic design

 

 

Posvećeno kvalitetu i stabilnosti

 

Kompanija je posvećena kvalitetu i stabilnosti i fokusirana na najvažnije oblasti zahvaljujući čemu je kreirala neke od najtraženijih proizvoda u industriji. Svetski poznati po svojim neprevaziđenim kodecima, Blackmagic je osmislio istinski pristupačne radne stanice za video montažu visokog kvaliteta zasnovane na Blackmagic softveru i hardveru.

 

Šta god da je potrebno kako bi se kreativnim urednicima i dizajnerima obezbedili najkvalitetniji alati

 

Lansiranjem DeckLink capture card u novembru 2002. godine, Blackmagic je učinio rad na pravom 10-bitnom videu beskompromisnog kvaliteta, na Macintosh OS X™ sistemu, pristupačnom stvarnošću za mnoge. DeckLink kartica je postala vodeći proizvod na tržištu zahvaljujući filozofiji Blackmagic Design-a koja podrazumeva "učiniti šta god da je potrebno kako bi se kreativnim urednicima i dizajnerima obezbedili najkvalitetniji alati".

 

Po rečima Granta Petija, osnivača i izvršnog direktora, „Blackmagic Design je posvećen omogućavanju najvišeg kvaliteta videa koji je pristupačan svima, kako bi se postprodukcija i televizijska industrija pretvorila u istinski kreativnu industriju.“

 

Blackmagic design

 

Blackmagic Design u AVL Projektu

 

Od nedavno je ponuda AVL Projekta bogatija upravo za Blackmagic Design proizvode. Tako je sada kupcima dostupna nabavka proizvoda iz domena:

  1. profesionalnih kamera, poput modela Pocket Cinema Camera 6K G2

  2. ATEM Live Production svičera

  3. snimača, poput modela Ultrastudio

  4. Teranex konvertera

  5. Hyperdeck rekordera

  6. Broadcast konvertera

  7. Smartview monitora

  8. multiview monitoringa

  9. rutiranja i distribucije, poput modela Smart Videohub Cleanswitch 12x12

 

Za više detalja o proizvodima, pozovite nas na broj +381 60 4720 703, radnim danima od 8:00 do 16:00 ili pišite na mejl adresu nemanja.palalic@avlprojekt.rs.

Foto: Blackmagic Design

Nazad na novosti