LumenRadioCompanyLogo.png
Nazad na novosti

08.06.2023

LumenRadio – bežično & bezbrižno

LumenRadio je švedska deep technology kompanija iz Geteborga sa prodajno-inženjerskim predstavništvima i podrškom u Nemačkoj, Francuskoj i Sjedinjenim američkim državama. Zaposleni u ovoj kompaniji se najjednostavnije mogu opisati kao strastveni pojedinci koji vole tehnologiju i interakciju sa kupcima.

Lumen Radio

 

Kratko o nastanku kompanije

 

Sve je počelo 2008., sa profesionalnom rasvetom u industriji zabave (Entertainment Lighting). Svi kablovi za kontrolu rasvete na muzičkom festivalu Coachella, jednom od najizazovnijih okruženja za bežičnu komunikaciju na koje se može naići, bili su zamenjeni bežičnim DMX uređajima – predajnicima i prijemnicima.

 

Nakon revolucionarnih promena koje su uneli u svet zabavljačke industrije, zapitali su se da li bi mogli da „pomognu“ širem spektru klijenata da pređe na wireless i tako stvore bežičan, bezbrižan svet. Odgovor na ovo pitanje ih je uveo u svet industrijskih aplikacija i automatizaciju proizvodnje.

 

Danas, LumenRadio proizvodi zamenjuju kablove u mnogim industrijskim granama. Kompanija ostaje fokusirana na usavršavanje bežične tehnologije i kreiranje ponude najpouzdanijih bežičnih proizvoda za OEM proizvođače, instalatere i specijaliste različitih struka.

 

LumenRadio u AVL Projektu

 

U 2023. godini AVL Projekt je uvećao svoju porodicu pouzdanih proizvoda upravo LumenRadio wireless DMX-om, tačnije indoor CRMX primopredajnicima.

 

Trenutno u našoj online prodavnici možete pronaći:

  1. LumenRadio Luna

  2. LumenRadio Aurora

  3. LumenRadio Stardust i

  4. LumenRadio Moonlite

 

CRMX je patentirana tehnologija kompanije LumenRadio za bežični DMX koja se već dokazala u industriji zabave. Upravo je za nju razvijena, imajući u fokusu korisnike, pa tako predstavlja najpouzdaniju tehnologiju za bežični DMX na tržištu koja pruža izvrsno iskustvo jednostavnog korišćenja.

Indoor CRMX proizvodi osmišljeni su tako da mogu da odgovore na potrebe veoma zahtevnog sveta profesionalne rasvete u industriji zabave – da podnesu habanja i oštećenja tokom korišćenja na turnejama i, uopšte upotrebe na binama. Pouzdani su, fleksibilni i robusni.

 

Za više informacija o proizvodima, ceni i dostupnosti, pišite nam na info@avlprojekt.rs

 

Nazad na novosti