Photo credit - EXE Technology.jpg
Nazad na novosti

24.10.2023

EXE Ace serija motora – asovi u vašim rukama

EXE Ace serija motora odlikuje se D8 standardom, a namenjena je jednokratnim instalacijama i događajima različitog vremenskog trajanja koji ne zahtevaju nikakve izmene u rasporedu opreme.

EXE Ace chain hoists

 

 

EXE Ace serija motora dizajnirana je za niži režim rada, te je samim tim pravi izbor za sve vrste događaja koja ne zahtevaju svakodnevno pokretanje motora. Svoju primenu pronalaze u sajamskim halama, koncertnim dvoranama, filmskim studijima i fiksnim izložbenim instalacijama, odnosno svim događajima koja ne zahtevaju striktno D8+ standard motora.

 

Tela motora izrađena su od livenog aluminijuma, zbog čega imaju malu težinu spram ogromne snage. Manja težina u odnosu na druge EXE motore uslovljena je bezbednosnim faktorom 5-na-1 sa jednom ugrađenom kočnicom, dok se dodatna kočnica može nabaviti prema potrebi klijenta. Kočnice motora ne sadrže delove od gvožđa i azbesta, čime se anulira mogućnost rđanja u prisustvu vlage, kao i zaglavljivanje sklopova kočnica. Motore karakteriše i mat crna završna obrada otporna na koroziju i svetlosne refleksije, kao i niski nivoi buke tokom rada (<67,5 dB).

Kvačilo svih EXE Ace motora postavljeno je izvan putanje tereta, što je u skladu sa najvišim bezbednosnim zahtevima. Zahvaljujući tome, usled eventualnog kvara na kvačilu, kočnice sa sigurnošću zadržavaju teret.

 

 

EXE Technology chain hoists

 

EXE Ace serija motora obuhvata četiri modela koji ste razlikuju po kilaži tereta:

 

  • - EXE Ace D8 250 kg,

    - EXE Ace D8 500 kg,

    - EXE Ace D8 1000 kg i

    - EXE Ace D8 2000 kg.

 

Svi motori isporučuju se sa torbom za lakše rukovanje čiji dizajn osigurava prihvatanje lanca u svakom momentu bez potrebe za bilo kakvim podešavanjem, čime se smanjuje mogućnost od njegovog prosipanja. Lanac motora izrađen je od galvanizovanog čelika usklađenog sa standardom DIN EN 818-7, dok okretne kuke na lancu smanjuju rizik od njegovog uvrtanja i omogućavaju lako pozicioniranje.

 

Ukoliko ste zainteresovani za nabavku EXE Ace ili drugih motora iz EXE Technology asortimana, imate nedoumicu u vezi sa njihovim radom ili želite da ih testirate, budite slobodni da nam se javite putem telefona 021 4720 556 ili e-maila info@avlprojekt.rs.

Nazad na novosti