screenline_logo.png
Nazad na novosti

19.01.2024

Screenline: italijanski dizajn i proizvodnja projekcionih platna

Screenline projekciona platna su sinonim za vrhunski kvalitet. Sa impresivnom paletom dimenzija i opcija završne obrade, ona pružaju praktično neograničene mogućnosti za projektovanje slike.

Screenline

 

Priča o Screenline-u je kratka, ali upečatljiva: italijanski koreni sa globalnim uticajem. Osnovani 1985. godine u idiličnom regionu Dolomita na severoistoku Italije, brzo su se razvili u globalnog igrača u AV industriji. Sa prisustvom na svim kontinentima putem mreže od preko 100 distributera i širokim domaćim maloprodajnim lancem, Screenline se nametnuo kao vodeći italijanski proizvođač projekcionih ekrana.

 

Izvrsnost prilagođena AV industriji

 

Screenline je specijalizovan za izradu profesionalnih, prilagođenih proizvoda, rešenja i usluga za AV tržište. Njihov pristup je fokusiran na kupca, prateći njegove promenljive potrebe i trendove u PRO AV industriji. Kreiraju proizvode koji lako osvajaju kupce zahvaljujući inovativnosti, promišljenom dizajnu i praktičnosti, uspostavljajući time jedinstveni potpis kvaliteta.

 

Screenline

 

Strast, inovacija, izvrsnost

 

Kod Screenline proizvoda, nije samo stvar u projekcionim platnima – radi se o tehnološkoj stručnosti koja stoji iza njih, o visokoj produktivnosti u proizvodnji i izuzetnom kvalitetu. Kada je reč o kvalitetu, ništa ne prepuštaju slučaju - svako platno prolazi detaljnu kontrolu, kao i svaka njegova komponenta i funkcionalnost.

 

Ova rigorozna kontrola kvaliteta je ključna i primenjuje se u svim fazama proizvodnje, sve do njenog završetka. Zašto? Zato što su projekciona platna ključni element svake audiovizuelne prezentacije, bilo da se radi o korporativnom okruženju, obrazovnom sektoru ili kućnom bioskopu. Pouzdano i visokokvalitetno projekciono platno igra višestruko značajnu ulogu u optimalnom prenošenju slike i svrsishodnosti prezentacije.

 

Visokokvalitetno projekciono platno ima sposobnost da maksimalno iskoristi projektovanu sliku, pružajući oštru, jasnu i živopisnu reprodukciju. Ovo je posebno važno u situacijama gde je detaljnost slike presudna, kao što su obrazovne prezentacije ili prikazivanje visokokvalitetnih video materijala.

Pored toga, u poslovnim i akademskim okruženjima, važni su i estetski aspekti. Visokokvalitetno projekciono platno doprinosi profesionalnom i sofisticiranom izgledu prostora, što može pozitivno uticati na percepciju brenda ili institucije.

 

Iz svega proizlazi da ulaganje u pouzdano i visokokvalitetno projekciono platno nije samo ulaganje u bolji kvalitet slike, već i u dugoročnu efikasnost, pouzdanost i profesionalizam u svakom okruženju gde se koristi.

 

A to je upravo ono što Screenline projekciona platna nude.

Nazad na novosti