wirelessolution_by_lumenradio.jpg
Nazad na novosti

07.02.2024

Wireless Solution by LumenRadio noviteti – W-DMX Orb & Stick

Wireless Solution početkom februara zvanično je objavio izlazak novih proizvoda W-DMX Orb i Stick, te predstavio novi logo i brend „Wireless Solution – by LumenRadio”. LumenRadio nastaviće targetiranje profesionalaca u domenu profesionalne rasvete, dok će se Wireless Solution fokusirati na Wireless DMX kontrolu osvetljenja.

Wireless Solution by LumenRadio

Wireless Solution by LumenRadio istupio je korak napred kada je reč o bežičnoj DMX kontroli osvetljenja predstavljanjem novih proizvoda.

 

Orb

 

Orb predajnik/prijemnik i Stick prijemnik omogućavaju kontrolu nad podešavanjem osvetljenja bez upotrebe kablova, od kontrolera do rasvetnih tela. Oba proizvoda funkcionišu na principu plug and play. Potrebno je samo konektovati predajnik sa kontrolerom, a zatim prijemnik sa rasvetnim telima za ostvarivanje instant bežične kontrole.

 

Uređaje karakteriše:

 

- kontrola osvetljenja bez upotrebe kablova,

- jednostavna upotreba (plug and play proizvodi),

- izuzetne performanse za najzahtevniju upotrebu,

- bežična DMX tehnologija.

 

Orb i Stick predstavljaju odličan izbor ako ste u pokretu i želite da kontrolu osvetljenja učinite lagodnijom. Uređaji koriste W-DMX tehnologiju, neverovatno pouzdanu bežičnu alternativu DMX kablu. Takođe, potpuno su kompatibilni sa drugim W-DMX i LumenRadio CRMX proizvodima, tako da uz povećanje obima vašeg poslovanja ne morate menjati opremu odjednom. Možete početi sa Orb i Stick-om, a kasnije ih koristiti zajedno sa naprednijim proizvodima, kao što su LumenRadio Aurora ili Stardust.

 

Stick

 

AVL Projekt ovlašćeni je distributer kompanije Wireless solution by LumenRadio za našu zemlju. Za više informacija o uređajima Orb i Stick, kao i o ostalim uređajima iz njihovog bogatog asortimana, možete nam pisati na info@avlprojekt.rs ili nas pozvati na 021/4720-556.

Nazad na novosti