panasonic_logo.png
Nazad na novosti

17.06.2024

AVL Projekt regionalni distributer Panasonic Connect proizvoda

I posle više od tri decenije prisustva na tržištu i dalje osećamo posebno zadovoljstvo kada dobijemo priliku da objavimo vest o još jednom autorizovanom partnerstvu, ovaj put sa kompanijom Panasonic Connect. Ono predstavlja značajan korak u misiji AVL Projekta da svojim klijentima neprekidno isporučuje najnovije tehnologije i izvanrednu uslugu.

 

Panasonic Connect, globalni lider u elektronici i inovativnoj tehnologiji, poznat je po svojim visokokvalitetnim proizvodima koji pokrivaju širok spektar tržišnih niša. Od potrošačke elektronike do industrijskih rešenja, posvećenost kompanije Panasonic izvrsnosti idealno se uklapa sa posvećenošću AVL Projekta da svojim klijentima obezbedi visok kvalitet, pouzdanost i funkcionalnost.

Kao ovlašćeni distributer za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju, u prilici smo da tržištu ponudimo široku paletu proizvoda i profesionalnih AV rešenja poput:

- High definition projektora za prostore visoke dnevne osvetljenosti, laserskih projektora bez potrebe za održavanjem ili short-throw projektora za male učionice;

- Profesionalnih displeja visokog osvetljaja i u 4K rezoluciji, dostupnih u dimenzijama od 43” do 98”;

- Broadcast opreme namenjene korporativnom okruženju, obrazovnim ustanovama i prostorima za organizovanje događaja poput PTZ kamera i „pametnih“ automatizovanih rešenja – od snimanja videa do projektovanja za učionice i prostorije za sastanke.

Kroz ovo partnerstvo, AVL Projekt će tržištu ponuditi ne samo Panasonic proizvode, već i kompletnu podršku poput obuke za korišćenje, tehničke podrške i usluge održavanja i servisiranja.

Novouspostavljeno partnerstvo sa kompanijom Panasonic Connect još jedanput ističe kontinuirani napor AVL Projekta da ostane na izvoru i u toku sa tehnološkim inovacijama i obezbedi svojim klijentima alate koji su im potrebni za sopstveno uspešno poslovanje na tržištu koje se stalno menja.

Za više informacija o Panasonic proizvodima dostupnim u AVL Projektu pišite nam na info@avlprojekt.rs ili nas pozovite na 021/4720-556.

Nazad na novosti