Novosti

2024

10.5.2024.

d&b audiotechnik ozvučenje za Miami bend

Miami bend je dobro poznat po izvanrednoj atmosferi koju stvara na svojim nastupima još od 2008. Svojim bogatim repertoarom koji obuhvata raznolike muzičke žanrove, talentovanim i harizmatičnim članovima, kao i stalnim investicijama u savremenu i visokokvalitetnu opremu, bend iznova i iznova osvaja svaki prostor vrhunskim zvukom čineći da svirke još dugo ostanu u sećanju publike.

Pročitaj celu vest

19.4.2024.

d&b audiotechnik ozvučenje za Petra Nisića

Petar Nisić stekao je popularnost učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, gde je dva puta bio na korak od ulaska u finale. Prošlo je skoro deset godina od tada, a u međuvremenu, Petar je izdao niz hitova i imao brojne uspešne nastupe.

Pročitaj celu vest

25.3.2024.

Magla bend i d&b ozvučenje

Šta je potrebno za dobru zabavu? Mnogi smatraju, dobro raspoloženje kao preduslov svih ostalih uslova. Možda je to ponekad i istina. Međutim, čak i onda kada raspoloženje nije na zavidnom nivou, nije sve propalo, jer ono što za zabavu mogu da učine dobar bend i dobar zvuk daleko prevazilazi mogućnosti „samo“ dobrog raspoloženja. Zbog toga je sa Magla bendom i d&b ozvučenjem dobro raspoloženje zagarantovano!

Pročitaj celu vest

22.2.2024.

Unapređenje doživljaja kulture kroz savremene audiovizuelne sisteme

U eri u kojoj razne tehnologije revolucionarno menjaju način doživljavanja sveta, kulturne institucije poput pozorišta, muzeja i kulturnih centara više nego ikada pre imaju potrebu da budu deo ove transformacije. Stoga integracija savremenih audiovizuelnih (AV) sistema u ovim prostorima nije samo trend, već neophodnost kako bi se pratila evolucija očekivanja posetilaca i kako bi se poboljšala edukativna i zabavna vrednost kulturnih izložbi i predstava.

Pročitaj celu vest

21.2.2024.

Prodaja lažnih audio proizvoda

Prodaja lažnih audio proizvoda nije nova, niti teritorijalno ograničena. Naprotiv, postoji dugo i globalno je rasprostranjena.

Pročitaj celu vest

7.2.2024.

Wireless Solution by LumenRadio noviteti – W-DMX Orb & Stick

Wireless Solution početkom februara zvanično je objavio izlazak novih proizvoda W-DMX Orb i Stick, te predstavio novi logo i brend „Wireless Solution – by LumenRadio”. LumenRadio nastaviće targetiranje profesionalaca u domenu profesionalne rasvete, dok će se Wireless Solution fokusirati na Wireless DMX kontrolu osvetljenja.

Pročitaj celu vest

19.1.2024.

Screenline: italijanski dizajn i proizvodnja projekcionih platna

Screenline projekciona platna su sinonim za vrhunski kvalitet. Sa impresivnom paletom dimenzija i opcija završne obrade, ona pružaju praktično neograničene mogućnosti za projektovanje slike.

Pročitaj celu vest