Novosti

2024

22.2.2024.

Unapređenje doživljaja kulture kroz savremene audiovizuelne sisteme

U eri u kojoj razne tehnologije revolucionarno menjaju način doživljavanja sveta, kulturne institucije poput pozorišta, muzeja i kulturnih centara više nego ikada pre imaju potrebu da budu deo ove transformacije. Stoga integracija savremenih audiovizuelnih (AV) sistema u ovim prostorima nije samo trend, već neophodnost kako bi se pratila evolucija očekivanja posetilaca i kako bi se poboljšala edukativna i zabavna vrednost kulturnih izložbi i predstava.

Pročitaj celu vest

21.2.2024.

Prodaja lažnih audio proizvoda

Prodaja lažnih audio proizvoda nije nova, niti teritorijalno ograničena. Naprotiv, postoji dugo i globalno je rasprostranjena.

Pročitaj celu vest

7.2.2024.

Wireless Solution by LumenRadio noviteti – W-DMX Orb & Stick

Wireless Solution početkom februara zvanično je objavio izlazak novih proizvoda W-DMX Orb i Stick, te predstavio novi logo i brend „Wireless Solution – by LumenRadio”. LumenRadio nastaviće targetiranje profesionalaca u domenu profesionalne rasvete, dok će se Wireless Solution fokusirati na Wireless DMX kontrolu osvetljenja.

Pročitaj celu vest

19.1.2024.

Screenline: italijanski dizajn i proizvodnja projekcionih platna

Screenline projekciona platna su sinonim za vrhunski kvalitet. Sa impresivnom paletom dimenzija i opcija završne obrade, ona pružaju praktično neograničene mogućnosti za projektovanje slike.

Pročitaj celu vest