Novosti

2023

17.3.2023.

Blackmagic Design – lider kreativne video revolucije

Blackmagic Design je australijska kompanija osnovana ne tako davne 2001. godine. Blackmagic Design je australijska kompanija osnovana ne tako davne 2001. godine. Ipak, za kratko vreme je uspela da naraste do pozicije jednog od vodećih svetskih inovatora i proizvođača kreativne video tehnologije. Pre svega zato što im je filozofija osvežavajuća i jednostavna – pomoći pravoj kreativnosti da procveta. Sa bogatim iskustvom u visokokvalitetnom telecineu, filmu i postprodukciji i pravom strašću za savršenstvom, Blackmagic se namerio da zauvek promeni industriju.

Pročitaj celu vest

21.2.2023.

Štedljiva rasveta - prednosti LED reflektora u odnosu na halogene

Uvidevši višestruke koristi LED tehnologije, brojni proizvođači profesionalne rasvete odustali su od proizvodnje rasvetnih uređaja sa halogenom sijalicom. U tekstu koji sledi približićemo vam prednosti LED rasvetnih tela u odnosu na halogenu rasvetu i pojasniti kako njihovom upotrebom možete unaprediti vaše svetlosne scene, štimunge i sniziti troškove održavanja.

Pročitaj celu vest

25.1.2023.

Media fasada – super moćni komunikator

U danima kada je spoljašnje oglašavanje tek počelo da se razvija, „posteri“ od pleksiglasa su bili odličan alat za ovu svrhu. U današnje vreme, iako i dalje prisutno, takvo oglašavanje nije više posebno zanimljivo. Naime, dalji razvoj na ovom području ponudio je daleko atraktivniju opciju – media fasadu koja će ne samo prenositi informaciju, nego i ukrašavati zidove najrazličitijih građevina.

Pročitaj celu vest